Oana Roman își mută mama de la centrul de recuperare, cât mai curând cu putință și le-a vorbit fanilor ei despre decizia pe care a luat-o. În plus, a publicat și cuvintele pe care fiica ei, Isa, i le-a transmis bunicii sale a cărei stare de sănătate nu este una tocmai bună în ultimele luni.

Mama Oanei Roman va fi mutată de la centrul de recuperare

Problemele de sănătate pe care le are Mioara Roman au determinat-o pe fiica ei să o interneze pe aceasta într-un centru de recuperare. Femeia a avut nevoie chiar și de o intervenție la șold, iar mai apoi a avut nevoie de și mai multe îngrijiri, dar și de o supraveghere permenentă. Oana Roman a fost cea care s-a ocupat ca femeii care a adus-o pe lume să nu îi lipsească nimic, iar recent a mai luat o decizie importantă în procesul de vindecare.

Vedeta a primit o mulțime de mesaje în care oamenii îi adresau întrebări legate de starea de sănătate a mamei sale, motiv pentru care a decis să le facă o serie de mărturisiri în acest sens. Fiica lui Petre Roman a povestit că recuperarea femeii a decurs foarte bine și tocmai de aceea o va muta de la centrul de recuperare în locul în care a stat înainte de a fi operată, pentru că în azilul respectiv, a fost tratată foarte bine de angajați. Vedeta a mai zis că mama sa este așteptată cu brațele deschise, iar mutarea se va face cât mai repede cu putință.

„Am primit și multe mesaje weekendul ăsta referitor la mama, pentru că toată lumea mă întreabă despre mama. Mama este stabilă, e bine, recuperarea ei a decurs extraordinar. În principiu, cât mai curând, probabil chiar săptămâna asta, dacă nu, cel mai târziu săptămâna viitoare, se va întoarce acolo unde ea a stat mai bine de un an și unde este așteptată cu brațele deschise. Oamenii de acolo au avut foarte mare grijă de ea și au salvat-o de câteva ori în acest an și probabil că o să facem mutarea înapoi cât de curând și sper să fie foarte bine până atunci.”, a povestit Oana Roman, pe Instagram.

Mai apoi, partenera de viață a lui Marius Elisei a citit compunerea pe care fiica sa, Isa, a făcut-o despre bunica sa și a izbucnit în lacrimi imediat. Vedeta s-a emoționat extrem de tare și nu s-a putut abține să nu le arate și fanilor ei de pe Instagram cât de frumos a vorbit micuța despre Miora Roman a cărei stare de sănătate nu este una foarte bună, în ultimele luni.

Citeste si:
Simona Halep, primul mesaj după revenirea în România: „Adevărul a...
Simona Halep, primul mesaj...

Sursa foto (c): Oana Roman/InstaStory

„Pe bunica mea o cheamă Mioara, dar noi toți o alintăm Mia. Mie mi se pare cea mai frumoasă bunică. Ea are părul castaniu închis și ochii căprui ca ciocolata. Este o bunică bună, calmă și iubitoare. Când eram mai mică îi plăcea să mă răsfețe. O iubesc mult și nu mi-aș dori să fie altfel decât este. Când zâmbește ea, se luminează casa”, a scris Isa despre bunica sa.

„Eu plâng în hohote”, a mai zis vedeta, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.