Mioara Roman este internată într-un centru de recuperare, iar fiica sa a dat noi detalii despre starea ei de sănătate. În plus, partenera de viață a lui Marius Elisei a mărturisit și care este atitudinea tatăl lui în ceea ce privește problemele pe care mama ei le are de aproape un an și din cauza cărora a petrecut extrem de mult timp prin spitale.

Mioara Roman este încă internată

Întrebată care este, la momentul actual, starea de sănătate a femeii care a adus-o pe lume, Oana Roman a precizat că ea trece printr-o perioadă extrem de grea din acest punct de vedere. Mioara Roman este internată într-un centru de recuperare, a suferit o intervenție chirurgicală serioasă, pentru că a avut nevoie de o proteză la șold. Acest lucru a fost urmat de o perioadă destul de lungă de recuperare care încă nu s-a încheiat.

Ea are încă nevoie de sprijinul familiei pe care îl primește din plin și Oana Roman are foarte mare grijă să nu ducă lipsă de nimic, să fie tratată corespunzător și o vizitează aproape zilnic, pentru că este conștientă că acum are nevoia de ea mai tare ca oricând. Nu doar ea îi este alături, ci și Iza care merge mereu la ea și care o face să se simtă mult mai bine prin simpla sa prezență în centrul de recuperare.

„Ce să spun, a avut probleme mari de sănătate anul ăsta, din păcate, a trebuit să o operăm, să îi punem o proteză de șold. După aceea a necesitat o perioadă de recuperare destul de lungă și acum este încă la un centru unde face recuperarea medicală. A recuperat foarte bine, este într-o stare bună, stabilă, doar că e foarte fragilă și trebuie să avem foarte mare grijă de ea.

De un an și ceva este într-un centru de îngrijiri, unde e foarte bine și unde eu stau cu ea aproape în fiecare zi. A venit la recuperare apoi se va reîntoarce acolo. Nu e simplu, are zile mai bune, zile mai puțin bune, dar pentru că este foarte îngrijită, sunt oameni mulți lângă ea, sunt eu lângă ea, merge Iza, are și o stare psihică bună, ceea ce e foarte important!”, a declarat Oana Roman, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

De asemenea, vedeta a povestit și care este atitudinea lui Petre Roman, având în vederea starea gravă de sănătate a mamei sale din ultima perioadă. Partenera de viață a lui Marius Elisei a povestit că ori de câte ori stă de vorbă la telefon cu părintele ei, acesta se interesează de Mioara Roman, iar fiica lui chiar a simțit nevoia să discute cu el despre toate aceste lucruri și să îl țină la curent în permanență. Deși nu merge să o vadă așa cum face fiica sa, el este alături de aceasta, o susține și speră să se recupereze cât mai repede cu putință.

„S-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă cum e mama. Fără îndoială că s-a interesat și fără îndoială că eu am simțit nevoia să vorbesc și cu el lucrurile astea și să îl țin la curent, să îi explic tot ce se întâmplă. Așa consider eu normal. Și eu fac tot ce este omenește posibil ca ea să primească cele mai bune îngrijiri care există în România, pentru a-i fi cât mai bine.”, a mai explicat vedeta.

Citeste si:
Evolution Innovation Center, By Brandaffair incepe “distractia” in...
Evolution Innovation Center,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.