Oana Roman a vorbit, în cel mai recent interviu pe care l-a acordat, despre felul în care este gestionat bugetul familiei, dar și despre sacrificiile pe care partenerul ei de viață, Marius Elisei, le-a făcut de dragul ei și de dragul copilului pe care îl au împreună.

Oana Roman, despre bugetul familiei

Oana Roman este prezentă în mediul online aproape zilnic, iar fanii acesteia află extrem de multe lucruri despre ea chiar de pe Story. Tot din mediul online, aceștia au aflat despre toate problemele care au apărut în familia fiicei lui Petre Roman de-a lungul timpului. Din fericire, cei doi îndrăgostiți au reușit să le depășească și chiar dacă au și divorțat la un moment dat, au realizat că nu pot trăi unul în absența celuilalt și au decis să își mai dea o șansă.

În acest context, admiratorii și-au pus tot felul de întrebări legate de familia lor, dar și despre bugetul familiei, iar în timp ce era prezentă în cadrul emisiunii pe care o moderează Cristina Șișcanu, gazda a profitat de ocazie și a rugat-o să vorbească despre acest aspect. Fiica lui Petre Roman a spus lucrurilor pe nume și de această dată și a povestit că bugetul variază de la lună la lună, pentru că au perioade și perioade ca în orice familie. Așadar, ambii aduc bani în casă, fără să existe concurență pe această temă.

La un moment dat, Oana Roman a simțit nevoia să își pună sufletul pe tavă în fața celor care îi urmăreau și a recunoscut că au avut zile în care o duceau greu din punct de vedere financiar, iar Marius Elisei a făcut sacrificii enorme pentru a le fi bine și anume și-a vândut bunurile, iar cu banii respectivi au supraviețuit o bună bucată de timp, iar vedeta le este recunoscătoare. Acum, lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru ei, banii nu mai reprezintă o problemă și chiar au mers într-o vacanță împreună, în Franța, o țară dragă amândurora.

„Depinde de perioade. Au fost perioade când el a adus mai mulți bani, pentru că eu nu aveam atât de multe contracte și au fost perioade în care eu am adus mai mulți bani, pentru că am avut mai multe contracte. Nu stau niciodată să fac un calcul jumi-juma, mi se pare o prostie. El a făcut foarte multe sacrificii pentru noi în momentul în care au fost perioade grele la început, când eu eram foarte bolnavă și nu puteam să muncesc. Și-a vândut mașina, a făcut eforturi foarte mari pentru bugetul familiei, ca să spunem, iar acum avem un site de haine, un business pe care îl avem împreună, lucrurile se împart cumva și, deci, depinde de perioade. Nu este tot timpul o constantă.”, a povestit Oana Roman, în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.