Oana Roman și Marius Elisei au plecat în vacanță de câteva zile, departe de casă și de toată agitația din București. Cei doi îndrăgostiți au simțit nevoia să aibă puțin timp doar pentru ei, așa că nu au stat prea mult pe gânduri, au pus totul la punct și au mers într-un loc drag lor.

Oana Roman și Marius Elisei, vacanță romantică

Oana Roman și Marius Elisei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda faptului că între aceștia au mai existat de-a lungul timpului foarte multe neînțelegeri. Nu mai este un secret nici faptul că aceștia au și divorțat, iar la câteva luni după aceea, și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și s-au împăcat, spre bucuria fiicei lor care a fost foarte afectată de separarea părinților ei. Între timp, lucrurile au început să se așeze ușor, ușor, iar acum sunt extrem e fericiți împreună.

Recent, cei doi îndrăgostiți au decis să ia o pauză de la tot, să scape de agitația din Capitală și să se îndrepte către un loc drag sufletului lui și anume Franța, țara în care fiica lui Petre Roman chiar plănuia să se mute. Așa cum face de fiecare dată, ea și-a ținut fanii la curent și le-a povestit că a ajuns într-o altă lume, una diferită de cea în care a trăit până acum și s-a bucurat din plin de moment, dar nu înainte de a face o serie de imagini pentru fanii ei.

„Aceste culori ale cerului sunt parcă din altă lume. Urmăriți până la capăt să vedeți cum culorile sunt diferite și incredibil de spectaculoase.”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Sursa foto (c): Oana Roman/InstaStory

În ceea ce privește cazarea, de această dată Oana Roman a găsit una pe placul său, foarte spațioasă și care o bucătărie mică, dar care îi place și mai tare pentru faptul că se află la doar 5 minute de mers pe jos de Croisette. Cel mai important este, însă, că nu a scos prea mulți bani din buzunar pentru ea, ci doar 200 de euro pentru 3 nopți.

„Am găsit pe booking o cazare super decentă, cu cameră foarte spațioasă și o mini bucătărie, la 5 minute de mers pe jos de Croisette, pe care am plătit 200 de euro pentru 3 nopți”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Oana Roman nu s-a putut abține și a postat pe contul ei oficial de Instagram și bagajul pe care l-a luat cu ea pentru cele trei zile petrecute în Franța, vizibil nerăbdătoare să se bucure de cele câteva zile libere pe care și partenerul ei le au la dispoziție.

„Pregătită. Să vă arăt cu ce bagaj plec 4 zile, 3 nopți. Un rucsac. Și bagajul lui Marius tot un rucsac. Plecăm de azi până marți seara. Și avem de toate în bagaj, doar le-am organizat eficient”, a adăugat Oana Roman.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.