Oana Roman a fost criticată dur, în mediul online, pentru că și-a dus mama într-un centru de îngrijire pentru cei în vârstă. Vedeta nu s-a putut abține și le-a dat imediat replica gurilor rele, așa cum face de fiecare dată.

Oana Roman, critici dure legate de felul în care și-a tratat mama

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mama Oanei Roman, Mioara Roman, are grave probleme de sănătate, care necesită un tratament, dar și o supraveghere în permanență a acesteia. Vedeta nu ar fi putut face față de una singură în acest caz, așa că a decis să își ducă mama într-un centru de îngrijire pentru cei în vârstă, pentru a se asigura că femeia este îngrijită corespunzător, motiv pentru care a fost criticată de mulți dintre urmăritori ei.

Pe contul ei de Instagram, unde ține legătura zilnic cu toți cei care o urmăresc, fiica lui Petre Roman a transmis un mesaj dur în legătură cu toate mesajele pe care le primește pe marginea acestui subiect, în ultima vreme. Aceasta a ținut să precizeze încă de la bun început că este împăcată cu decizia pe care a luat-o în ceea ce o privește pe mama sa și este de părerea că mentalitatea unor este de-a dreptul sinistră, în acest caz. Din punctul său de vedere este cea mai bună variantă pentru mama sa și își asumă toate acțiunile pe care le-a făcut.

Mai mult de atât, a ținut să precizeze că mama ei a fost îngrijită într-un mod exemplar în ambele locuri în care a fost, și-a recuperat demnitatea și dreptul la viață, iar asta este tot ceea ce contează. Partenera de viață a lui Marius Elisei și-a rugat urmăritorii din mediul online să nu mai judece, pentru că mama sa nu este chinuită acolo, ci face recuperare medicală post operație de proteză la șold, care pentru ea este una vitală. A ținut și să le mulțumească oamenilor care au grija de femeia care a adus-o pe lume, fiind împăcată cu tot ceea ce face în fiecare zi pentru binele femeii.

„Este alegerea mea asumată și cea mai bună pe care puteam s-o iau, având în vedere problemele pe care le are mama. A fost îngrijită exemplar în cele două locuri. Exemplar. Și-a recuperat demnitatea și dreptul la viață. Nu chinuită la pat acasă! Și vă rog să nu mai judecați. (...) La centru, ea face recuperare medicală post operație de proteză de șold. Ea face această recuperare care este vitală, altfel probabil rămânea la pat. Le mulțumesc acestor oameni pentru ce fac în fiecare zi pentru mama și sunt perfect împăcată cu decizia mea. Deci gata cu mentalitatea asta sinistră, să judecăm pe alții și să trăim ca în epoca de piatră. Vă spun eu, e plin de ”vedete” care au părinți în centre pentru bătrâni în România, dar le e rușine să spună. Mie nu îmi este rușine și sunt foarte liniștită și împăcată cu decizia mea.”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.