Mara Bănică a fost salvată în ultima clipă de la moarte, iar în cadrul emisiunii  „În Oglindă”, unde a fost invitată de curând, a vorbit cu greu despre unul dintre cele mai grele momente din viața și și-a stăpânit cu greu lacrimile.

Cine a salvat-o pe Mara Bănică de la moarte

În urmă cu ceva timp, Mara Bănică a făcut un accident de mașină grav, de pe urma cărora ar fi putut să își piardă viața și de pe urma căruia a rămas marcată fiind, după cum a zis chiar ea, o cumpănă. Vedeta se întorsese, pe atunci, din teatrul de operațiuni din Irak, a intrat într-un stâlp, la doar 50 de metri depărtare de casa ei, autorismul respectiv nefiind al săiu, ci al proprietarilului postului de televiziune pentru care lucra.

Aceasta o primise datorită succesului pe care îl avusese și consideră că i s-a întâmplat nenorocirea din cauza faptului că toți colegii ei au fost invidoși pe ea. Nu a fost deloc ușor pentru ea, mai ales că a intrat într-o comă profundă timp de trei zile, în care șansele de supraviețuire erau destul de mici. Timp de 12 zile a stat în cărucior, mergea la serviciu, iar dragostea oamenilor din jurul ei a fost cea care i-a făcut bine. Colegii o vizitau la spital sau acasă, iar toate aceste lucruri au ajutat-o enorm.

"A fost cumpăna vieții mele, un moment foarte greu. Eu cred în oamenii care te gândesc și de rău, s-au întâmplat lucrurile foarte repede. Eu cu acea mașină cu care am intrat în stâlp, căci asta s-a întâmplat, la 50 de metri de casă, exact la două luni de când venisem din teatrul de operațiuni din Irak.

Mașina era primită cadou de la proprietarul postului de televiziune, pentru că avusesem succes, în fine, și poate colegii mei m-au invidiat.Pe lângă faptul că am luat stâlpul, am intrat și într-o comă profundă vreo trei zile cu 1% șanse de a supraviețui.

După 12 zile eram acasă, în cărucior, unde am stat o lungă perioadă de timp, mă duceam și la serviciu și spun sincer că pe mine dragostea lor m-a făcut bine. Veneau colegii la mine acasă, veneau la spital. A fost o avalanșă de iubire din partea lor și m-au ajutat foarte mult. Am refuzat să cred că vor fi repercusiuni, că mi s-a spus că nu o să mă mai pot urca vreodată pe tocuri, nu am crezut lucrurile astea și așa a fost.", a declarat Mara Bănică, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

În seara accidentului, a scăpat cu viață datorită unui băiat pe care nu îl cunoaștea și care a scos-o din mașină. A aflat că el este salvatorul ei, în spital, când l-a văzut lângă patul ei. Îi datorează viața ei și este recunoscătoare pentru lucrul acesta. Este, de asemenea, conștientă de faptul că dacă nu ar fi existat omul respectiv, nu ar fi supraviețuit având în vedere acea hemoragie internă.

"Era o poză în spate, se făcuse o poză, eram cu un prezentator de sport, în dreapta mai era cineva și nu știu cu ce se jucau ei în spate, eu m-am întors și am tras de volan...începătoare, cu experiență zero. Pot să zic că eu trăiesc datorită unui tip care stătea la două străzi de mine, deși eu nu-l cunoșteam, nu-l văzusem niciodată în cartier, nici nu știu dacă există cu adevărat, sincer. Îl cheamă Cosmin și m-a scos din mașină. Mi-a relatat în spital când m-am trezit, în dreapta era tata și în stânga acest băiat. L-am întrebat: 'Tu cine ești?' Și-mi zice: 'Eu te-am scos din mașină'. Eu i-am spus 'Salvatorul' de atunci.

Citeste si:
3 sfaturi pentru alegerea celei mai bune folii de display pentru...
3 sfaturi pentru alegerea...

Venise poliția cu două dube și mie îmi căzuse legitimația din ușă și polițistul a zis: 'Până vine salvarea nu-i ridicăm, lasă să mai moară și d-ăștia'. Și el a zis că eu sunt sora lui și că pe răspunderea lui mă scoate din mașină. M-a pus să mișc gâtul, l-am mișcat și m-a întrebat cum mă cheamă, m-a luat în brațe, m-a pus în dubă și eu așa am ajuns la Floreasca.

Eu cred că, dacă nu era el, nu trăiam la ce hemoragie internă am avut. Câteodată mă gândesc, pentru că nu mai știu nimic de el de ani de zile, dacă a fost real sau a fost un sfânt care mi-a salvat mie viața cu o menire, iar menirea aia cred că a fost să am copii, pentru că eu în acea comă știam că mor.", a mai zis jurnalista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.