Mara Bănică a decis, în urmă cu ceva vreme, să își facă a patra operație la sâni, iar invitată fiind în cadrul emisiunii pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV, și-a motivat decizia. Iată ce a declarat jurnalista despre intervenția suferită!

Mara Bănică a vorbit despre operația la sâni

Mara Bănică a decis să facă multe schimbări în viața sa în ultimul an, mai ales după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta și-a dorit din suflet să mai aducă pe lume un copil, fiind convinsă că se va descurca de minune, deși pentru multe femei de vârsta sa ar putea părea ceva imposibil. Jurnalista a fost mereu discretă în ceea ce privește viața sa privată, iar pentru mult timp a preferat să nu posteze nicio imagine cu mezina familiei, până acum câteva zile. Cei care o urmăresc în mediul online au fost luați complet prin surprindere și i-au transmis, în secțiunea de comentarii toate gândurile lor bune.

Deși viața de mamă îi ocupă, cel puțin în clipa de față, o mare parte a vieții, jurnalista încearcă pe cât posibil să mai aibă timp și pentru ea. În urmă cu câteva ore, a fost prezentă în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță la Pro TV și a vorbit despre o problemă cu care se confrunta, din cauza faptului că acum câțiva ani a decis să își pună niște silicoane, care între timp s-au dovedit a fi prea mari.

Mara Bănică a decis să se opereze, pentru prima dată, în anul 2007, după care a avut probleme serioase și a fost nevoie de o altă intervenție. Probleme s-au ținut lanț din acest punct de vedere, iar la un moment dat a decis să și-i facă sânii mai mari, moment în care au început durerile de spate. A regretat enorm alegerile pe care le-a făcut și faptul că nu și-a ascultat medicul, dar acum toate lucrurile sunt bine, deoarece și-a făcut o altă intervenție și poate, în sfârșit, să își țină copilul în brațe.

„În 2007 a fost prima operație. Aveam totul rupt pe stânga... Și mușchiul s-a rupt. Sânul meu stâng era jos de tot și celălalt era normal. Am făcut prima operație, după aceea am revenit. I-am ridicat a doua oară. A treia oară am zis să ii fac mai mari. Am făcut o mare prostie acum niște ani. Sfătuiesc fetele să nu își mai pună implant. Erau atât de mari si grei că nu mai puteam de spate.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

Îmi pare rău că am avut silicoane prea mari. Nu am avut minte și nu am ascultat doctorul când eram tânără. Am zis că merge așa, nu a mers, a avut doctorul dreptate. Nu mai puteam ridica copilul în brațe, nu mai puteam sta de durere, durerea se ducea pe brațe, cervicala mă durea”, a declarat Mara Bănică, la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.