Cătălin Măruță este nevoit să se opereze din cauza unei probleme ceva mai vechi, motiv pentru care va lipsi o vreme de la emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. Soțul Andrei a vorbit despre acest aspect, în direct, moment în care a povestit și de ce va ajunge pe masa de operație.

Cătălin Măruță va face o operație importantă

Rare sunt momentele în care Cătălin Măruță lipsește din cadrul emisiunii pe care acesta o prezintă la Pro TV, iar când lucrul acesta se întâmplă, există un motiv întemeiat. Recent, acesta le-a vorbit telespectatorilor despre un aspect foarte important din viața sa și anume operația pe care o va face săptămâna aceasta și din cauza căreia nu va mai fi pe micile ecrane pentru câteva zile bune.

Partenerul de viață al Andrei a început prin a le spune oamenilor că s-a programat pentru a-și face o operație de ligamente încrucișate și a recunoscut imediat faptul că îi este frică de intervenție și de tot ceea ce presupune ea. Cunoscutul prezentator și-a rupt niște ligamente încrucișate, deși nu face vreun sport de performanță și nici vreun efort major. S-a întâmplat pur și simplu, iar acum are de suferit din acest motiv. Acesta se juca împreună cu fiul lui, la plajă, în timpul vacanței de vară, când a fost lovit de un val puternic și l-a prins cu piciorul pivotat și neîncordat și s-a ales cu ligamentele încrucișate rupte.

Faptul că are nevoie de o intervenție nu îl încântă deloc, doar că nu are de ales și va ajunge, în cursul zile de mâine, pe masa de operație. Familia, prietenii, telespectatorii, dar și fanii săi de pe rețelele sociale îi sunt alături, speră ca intervenția să decurgă așa cum trebuie, dar și să aibă parte de o recuperare ușoară, pentru ca mai apoi să revină pe micile ecrane.

„Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție. Nu te mai simți ca la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez ceea ce va fi foarte distractiv”, a declarat Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii de la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.