Andra le-a vorbit fanilor ei despre posibilitatea de a mai aduce pe lume încă un copil. Sinceră din fire, ea a preferat să dea cărțile pe față, deși era vorba despre un subiect sensibil pentru multe femei.

Andra, despre al treilea copil

Andra este, fără niciun fel de îndoială, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, pe care o ascultă oameni de toate vârstele. Dacă în cazul Deliei, de exemplu, publicul este predominant tânăr, în ceea ce o privește pe soția lui Cătălin Măruță, lucrurile nu stau deloc așa, fiindcă la concertele sale vin și oameni trecuți de prima tinerețe. Artista ajunge, așadar, ,la inimile multor oameni prin intermediul melodiilor pe care le lansează, iar cei mai tineri dintre ei o urmăresc și pe rețelele sociale.

Oricât de ocupată ar fi, soția prezentatorului de la Pro TV își face timp și pentru fanii ei de pe Instagram, pe care îi ține la curent cu tot ceea ce se petrece în viața sa. Andra preferă ca oamenii să afle anumite lucruri chiar de la ea, iar uneori face și sesiuni de întrebări și răspunsuri, doar pentru a se apropia și mai tare de aceștia. Unii nu se tem să intre în viața sa privată și îi adresează tot felul de întrebări care, din când în când, o pun în dificultate.

Recent, cineva a întrebat-o dacă își dorește să devină mamă pentru a treia oară, iar ea nu a evitat deloc răspunsul. Aceasta a zis clar că ea și soțul ei nu și-au propus lucrul acesta, deși David își dorește un frate. Din punctul ei de vedere, venirea pe lume a unui copil este o binecuvântare, doar că se întâmplă când vrea Dumnezeu.

„Nu văd bine întrebarea (n.r. râde). Nu avem în plan acest lucru, dar niciodată să nu spui niciodată. David vrea un frate, eu nu zic nu...(...) Să fie grădiniță aici de copii. Copilul este o binecuvântare, dar vine când vrea Dumnezeu”, a răspuns Andra, pe Instagram.

Andra era lângă fiica ei, Eva, care își dorește o soră și care i-a propus mamei sale să facă doi copii, pentru a-l împăca și pe fratele ei, David.
„Eu vreau să am o soră (...) Eu zic să faci doi copii atunci”, i-a zis Eva mamei sale.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.