Misha a făcut câteva declarații cu totul și cu totul neașteptate, după cinci ani de la divorțul de Connect-R. Vedeta a dat de înțeles că se ocupă mai mult singură de creșterea fiicei sale, pentru că fostul ei partener de viață este mai tot timpul ocupat cu emisiunile în care merge sau cu concertele.

Misha, declarații după cinci ani de la divorț

Misha și Connect-R au fost împreună o lungă perioadă, timp în care a venit pe lume și fiica lor pe care o iubesc amândoi la fel de tare și pentru care sunt dispuși de orice sacrificiu. Aceștia, însă, nu a considerat că trebuie să rămână căsătoriți de dragul fiicei lor, așa cum fac mulți oameni de vârsta lor. Deși nu mai erau soț și soție în acte, cei doi au locuit în aceeași casă, au păstrat legătura și și-au crescut fiica împreună, doar că la cinci ani de la divorț, lucrurile s-au schimbat cât de cât, iar blondina a fost cât de sinceră a putut ea.

Relația lor este una foarte bună și discută aproape zilnic, iar din punctul ei de vedere așa ar trebui să se comporte toți cei care s-au iubit și au făcut un copil, dar nu doar de dragul fiicei lor, ci pentru că în primul și în primul rând au fost doi oameni care s-au căsătorit și care și-au propus să întemeieze o familie împreună.

„Suntem foarte OK. Vorbim aproximativ zilnic. Suntem în relații bune, normale. Din punctul meu de vedere, așa ar trebui să fie toată lumea, odată ce există un copil la mijloc, și nu doar de dragul copilului. Nu știu, odată ce vindeci niște chestii și accepți o situație, reușești să ajungi într-un punct în care să ai o relație decentă, mișto.”, a declarat Misha, pentru viva.ro.

Rolul de mamă o prinde de minune pe Misha, iar în ultima vreme se ocupă aproape de una singura de creșterea fiicei sale , deoarece Connect-R este foarte ocupat în ceea ce privește cariera sa de care se ocupă așa cum știe mai bine. Din când în când, vedeta este ajutată și de mama sa care este singura persoană, în absența lor, cu care Maya se înțelege.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

„ Eu mă ajut. Mai vin ai mei, așa, o dată la trei săptămâni sau pentru câteva zile, sau, mă rog, când am concert. Mama mă mai ajută, când poate veni. În rest, Maya nu prea stă cu nimeni. Relu mă ajută și el când poate, dar, din păcate, programul lui este full 24 din 24. Dacă nu e la concert, e la emisiune. Dacă nu e la emisiune, e la studio și e destul de aglomerat. Și atunci mă ajută și el când poate.”, a mai zis fosta soție a ui Connect-R.

Cea mică se pare că o ia pe urmele părinților ei, pentru că iubește muzica la fel de tare ca și ei, iar de aproximativ trei face pian, iar de curând a început și orele de canto cu Crina Mardare. Mama ei este de părere că dacă ar pusă să aleagă între școală, cântat și dans, ar alege în mod clar arta.

Citeste si:
Connect-R, mesaj cu ocazia zilei de 8 martie. Ce le-a transmis...
Connect-R, mesaj cu ocazia...

„ Face pian deja, de doi sau chiar trei ani. A început să facă și canto cu Crina Mardare. Are înclinații spre partea artistică. Dacă mă întrebi ce alege între școală, cântat și dans… alege sigur arta!”, a adăugat cântăreața.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Ianuarie 2023 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.