Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară, în urmă cu aproximativ o lună, iar de curând le-a transmis un mesaj pe care l-a considerat foarte important proaspetelor mămici. Concurenta de la America Express le-a dat câteva sfaturi celor care au trecut prin aceeași situație.

Ce mesaj le-a transmis Andreea Antonescu mămicilor

Andreea Antonescu a devenit mamă, acum aproape o lună, iar imediat după ce fiica ei a vent pe lume, a postat deja primele imagini cu aceasta pe Instagram, fiind extrem de emoționată și recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le trăiește. Sarcina ei a fost una ușoară, iar cea mai mare bucurie pe care a avut-o a fost legată de faptul că nu a luat prea multe kilograme în greutate, așa cum s-a întâmplat la prima sarcină.

Vedeta este conștientă că sarcina și prima perioadă a vieții bebelușului nu sunt tocmai ușoare pentru cele mai multe dintre proaspetele mămici, așa că le-a transmis un mesaj foarte important pe rețelele sociale. Andreea Antonescu a mărturisit că din cauza hormonilor care le fac să vadă lucrurile în diverse moduri, moment în care apar anumite schimbări radicale în viețile lor, care își pun amprenta asupra lor și care le transformă în totalitate.

De asemenea, concurenta de la Asia Express a povestit că, după părerea sa, cel mai important este faptul că important este să nu se piardă, să rămână raționale pe cât posibil, pentru că la un moment dat lucrurile se vor așeza așa cum trebuie, dar până atunci trebuie să se focuseze pe bebeluși. Totodată, consideră că deși au copii care au nevoie de toată atenția lor, nu trebuie să uite de ele.


„Toate trecem și prin perioade mai grele după naștere, din cauza hormonilor care ne fac să vedem lucrurile în diverse moduri. Grija față de bebe, schimbările radicale din viețile noastre, chiar dacă poate mai avem experiența unui alt copilaș, sunt cele care își pun amprenta asupra noastră și ne transformă.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

Important e să nu ne pierdem de noi, să rămânem raționale pe cât posibil. E doar vorba de timp, pentru că la un moment dat ne vom ridica și ne vom reveni total. Până atunci trebuie să ne focusăm pe bebeluși, să avem deci grijă de sufletul nostru și de psihic, să ne creăm o stare de bine ajutate de cei dispuși să ne-o ofere și să ne înțeleagă. Restul, cum spuneam, sunt detalii”, a transmis Andreea Antonescu, pe social media.

Concurenta de la Asia Express este foarte sinceră cu fanii ei din mediul online, așa că le-a făcut cunoștință cu micuța ei, încă din primele sale ore de viață. Încă de atunci, artista a postat imagini în mediul online în care apare alături de fiica sa, iar una dintre ele le-a atras în mod special atenția și anume cea în care apar cele două fete ale sale de care este tare mândră și pe care le iubește în egală măsură.

Citeste si:
Cum se înțelege Mike cu fiica Iuliei Albu. Concurenta de la America...
Cum se înțelege Mike cu fiica...

„Nu m-am gândit vreodată că poate exista atâta iubire până când nu ați intrat voi in lumea mea”, a mai zis artista, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.