Despre Oana Zăvoranu s-au spus multe, în ultimele zile, iar una dintre informațiile care au apărut este legată de faptul că ar fi rămas fără Porche-ul pe care îl conduce de ani buni. „Querida” nu a mai suportat să audă asemenea lucruri despre ea, așa că a decis să lămurească întreaga situație.

Oana Zăvoranu, adevărul despre situația prin care trece

Face Oana Zăvoranu ce face și reușește să atragă mereu atenția asupra sa. De exemplu, de curând, s-a spus despre ea că ar fi pierdut mașina pe care o deține încă din 2008, pe care ar fi scos-o la licitație. Unii au crezut că informația era una reașă, având în vedere că actrița are mai multe datorii, din cauza unor vedete care au dat-o în judecată și cărora le datorează foarte, foarte mulți bani. Numai Oanei Roman trebuie să îi plătească o despăgubire de 25.000 de euro.

Pentru a lămuri pe toată lumea că situația sa este una bună și că nu și-a scos mașina la licitație, partenera de viață a lui Alex Ashraf a făcut un live pe Instagram în care le-a arătat fanilor ei că mașina sa este parcată în fața casei și a făcut o serie de declarații despre tot ceea ce i se întâmplă. Pentru ea este evident că sunt foarte mulți oameni care nu o suportă deloc și că vor să o doboare cu orice preț, dar acelora le-a transmis că nu au cum să reușească lucrul acesta, oricât de tare s-ar strădui. A deranjat-o foarte tare și faptul că unii s-au dat drept ea pe social media, dar este conștientă că nu are nicio putere în acest sens.

„Pentru voi fac live-ul, aceasta este priveliștea din dormitor. Vreau să discutăm despre ultima prostie care se scrie de mine, că mașina mea se vinde la nu știu ce licitații de către o casă de amanet. Deci nu e vocea mea, nu sunt eu, eu nu exist, n-am nici chiloți pe mine, sunt dintr-o pierdere în pierdere, sunt o pierzantă, oricum fac conturi, live-uri și vă păcălesc de mine că sunt ei.

În direct, Oana Zăvoranu care nu v-a mințit niciodată, vă arată că mașina ei este fix în fața casei. Normal că unui lider adevărat și șmecher ce faci? Îi dai în cap! Bravo! Asta se întâmplă cu mine, dar ce nu au știut cei ce au vrut să-mi dea în cap este că eu am mai multe capete”, a declarat Oana Zăvoranu, pe live.

Deși a fost dată în judecată de mai multe persoane publice din România din cauza afirmațiilor dure pe care le-a făcut despre acestea, ea nu consideră că a făcut nimic greșit. Oana Zăvoranu le-a zis clar oamenilor că ea nu a vrut decât să le deshidă ochii și speră că a reușit măcar puțin să îi facă să vadă adevărul care se afla în fața lor și pe care îl ignorau.

Citeste si:
Oana Zăvoranu, părăsită de Alex Ashraf când a rămas fără bani. Ce a...
Oana Zăvoranu, părăsită de...

„Vreau pur și simplu împreună cu voi, cei care ați crezut în mine de la început, vreau să construiesc ceva ce nu a reușit să construiască nimeni”, le-a mai transmis vedeta fanilor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.