Mihai Trăistariu se confruntă cu kilogramele în plus, iar în cadrul unei emisiuni în care a fost invitat recent a vorbit despre felul în care a reacționant când „s-a trezit” gras și ce măsuri a luat în acest sens. Artistul a reușit să slăbească destul de mult și nu are de gând să se oprească aici.

Mihai Trăistariu se luptă cu kilogramele în plus

Pandemia de coronavirus nu l-a afectat pe Mihai Trăistariu doar din punct de vedere financiar, ci și în alte sensuri. În tot acest timp s-a îngrășat destul de mult, iar având în vedere că toată viața a fost slab, lucrul acesta l-a afectat destul de tare, mai ales că a fost mereu preocupat de aspectul lui fizic. Când a realizat că are 72 de kilograme, în luna decembrie a anului trecut, a ajuns repede la concluzia că trebuie să slăbească de urgență. Nu este foarte înalt, iar faptul că avea gușă și burtă nu era deloc în avantajul ei.

S-a ambiționat și a început să meargă la sală, începând cu 3 ianuarie, ține un regim și consumă extrem de multă apă. I-a fost frică, dar pe parcurs a început să prindă din ce în ce mai mult curaj, mai ales în clipa în care au început să se vadă și rezultatele.

„Da, m-am trezit gras, eu care am fost toată viața o slăbătură și am tras toată viața de fiare, am fost la sală și am arătat perfect. Undeva în decembrie, m-am pus pe cântar și aveam 72 de kilograme și mi s-a părut foarte mult. Eu nu sunt înalt și se vede rău, aveam gușă, aveam burtă, aveam sâni și mi-am dat seama că pandemia asta m-a distrus.

M-am enervat și am început să merg la sală de pe 3 ianuarie și merg 9 zile și am vrut să țin un fel de cură, dar mi-a fost frică atunci, beau apă și iar apă, numai apă”, a declarat Mihai Trăistariu într-o emisiune, potrivit wowbiz.ro.

Mai apoi, artistul a povestit faptul că a reușit să scape de patru kilograme într-o singură săptămână, dar se simte fără vlagă chiar și când merge la sală, deoarece nu mănâncă aproape deloc. Vrea să ajungă să slăbească 62 de kilograme, fiind de părere că ar arăta perfect așa, dar ar încerca să ajungă pe la 58 de kilograme, ceea ce ar însemna că trebuie să facă eforturi considerabile în prima lună a anului 2023. Frica de a rămâne gras a dus la înfometare, dar nu are de gând să urmeze la infinit această metodă, fiind conștient că nu este deloc sănătoasă pentru el.

Citeste si:
Mihai Trăistariu, declarații emoționante despre Rona Hartner. Cum...
Mihai Trăistariu, declarații...

„Când mă doare burta, mai iau niște iaurt, dar probabil am făcut gastrită deja. Stomacul roade în gol. Teama de a rămâne gras m-a făcut să mă înfometez. Dieta minune a lui Mihai Trăistariu este înfometarea. Nu sunt adeptul și chiar în trecut le judecam pe bulimicile astea, manechinele care erau uscate. pentru că se înfometau. Citeam că se înfometează că au murit, că au căzut pe stradă, dar nu au de gând să țin la nesfârșit dieta asta. Am și slăbit.

Într-o săptămână, am slăbit patru kilograme, pentru că, efectiv, mă usuc. Mă simt un pic leșinat. recunosc că nu am vlagă, mai ales atunci când mă duc la sală, deoarece mă duc nemâncat. Eu țintesc spre 62 de kilograme, pentru că așa știu că arăt perfect întotdeauna și aș încerca un pic sub. Aș îndrăzni undeva pe la 58 de kilograme. Aș vrea să mă chinui toată luna ianuarie, aproape până cad din picioare de leșinat de foame”, a mai zis artistul.

Citeste si:
Cum a reacționat Adrian Minune când și-a văzut fiica împușcată în...
Cum a reacționat Adrian...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.