Andreea Bălan a oferit un interviu sincer despre cel mai greu moment din America Express și despre lucrurile pe care a fost nevoită să le suporte alături de colega sa de echipă și buna ei prietenă, Andreea Antonescu. Iată ce a povestit blondina!

Andreea Bălan, despre experiența America Express

Andreea Bălan este una dintre vedetele care au acceptat provocarea de a participa la America Express, dar recunoaște că nu i-a fost deloc ușor și a vrut de mai multe ori să renunțe la luptă, de dorul fiicelor sale, iar în aceeași situație s-a aflat și colega sa, Andreea Antonescu. Cele două artiste au făcut față tuturor provocărilor, chiar și când a venit vorba de dorul de casă, dar crede despre ele că au fost foarte organizate și ambițioase, iar asta le-a ajutat enorm

„Cel mai greu a fost în America Express. Acolo am stat mai mult. Acolo ne-a fost foarte greu. Am vrut să ne întoarcem de dorul fetițelor. Noi am făcut față la toate provocările, toate nebuniile, dar cel mai greu a fost dorul de casă. S-au întâmplat multe lucruri neprevăzute. Ideea e că orice plan ți-ai fi făcut de acasă, acolo este dat la o parte. Am fost foarte organizate și foarte ambițioase și ne-am făcut și aliați, că doar nu pleci la război fără aliați. Am avut niște strategii care au dat roade până la final”, a declarat Andreea Bălan, la Antena Stars.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu se cunosc de ani buni și chiar au format o trupă împreună, dar cu toate acestea oamenii se așteaptă să vadă, în cadrul emisiunii de la Antena 1, momente în care se ceartă. Întrebată dacă au avut și neînțelegeri, fosta soție a lui George Burcea a povestit că se știu foarte bine și tocmai de aceea știu când să cedeze, când cealaltă nu are o zi tocmai bună sau când trebuie să lase de la el.

În plus, blondina a precizat că ea a acceptat propunerea de a participa la acest concurs, doar în momentul în care s-a simțit pregătită din punct de vedere fizic, dar și din punct de vedere psihic. Este de părere că în celelalte sezoane ale competiției nu ar fi făcut față, pentru că ar fi făcut multe greșeli care nu ar fi ajutat-o deloc în parcursul ei. Este extrem de fericită pentru faptul că a putut să participe alături de Andreea Antonescu și că a avut parte de o experiență unică, la care unii doar visează.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

„Nu s-a pus problema, pentru că ne cunoaștem de 20 de ani, cu bune și cu rele și știm exact când trebuie să cedăm sau când cealaltă are o zi mai puțin bună, cealaltă vine și compensează. Eu am acceptat să merg în emisiune, atunci când am fost pregătită psihic și fizic. În alți ani, nu aș fi făcut față, dar ca să mergi într-o astfel de competiție, trebuie să lucrezi cu tine, să nu iei lucrurile personal, că îți dai seama că lucrurile sunt ca să te provoace și să iei totul cu calm, să nu te mai enervezi și eu am lucrat în sensul acesta”, a mai spus artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2023 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.