Andreea Bălan și Loredana Groza au decis să plece în India, pentru a-l cunoaște pe Sadghuru și pentru a participa acolo la unul dintre evenimentele organizate de acesta. Niciuna dintre ele nu s-a putut abține să nu transmită câteva cuvinte în mediul online despre cele petrecute acolo, postând și câteva imagini între timp.

Andreea Bălan și Loredana Groza, vacanță în India

Bucurie mare pentru Andreea Bălan și Loredana Groza. Cele două artiste se află, la momentul actual, în India. Cele două artiste nu doar că s-au bucurat de peisajele de vis, de oamenii pe care i-au cunoscut și de minunile locurilor, dar au decis să participe și la un eveniment organizat de Sadhguru, pe care s-au bucurat să îl întâlnească și alături de care s-au pozat. Așa cum era de așteptat, imaginile respective au ajuns pe internet și au fost apreciate de mii de oameni care s-au bucurat că li s-a îndeplinit visul.

Fosta parteneră de viață a lui George Burcea a simțit nevoia să se bucure de o asemenea experiență, la începutul anului, iar odată ajunsă la evenimentul organizat de cunoscutul învățător indian a avut marea surpriză de a o întâlni și pe Loredana Groza alături de care s-a pozat. Blondina a transmis chiar și un mesaj, pe contul ei de Instagram, despre cele petrecute acolo, fericită că a reușit să îl cunoască și să facă o poză cu acesta.

„Atunci când ești lângă @sadhguru simți pace, liniște și simți că ceva în tine se schimbă. E o bucurie să îl asculți și să înveți de la el (e foarte funny) 😄 Sunt fericită că am venit până aici să îl cunosc, să fac un selfie 🙃 și să-i adresez o întrebare existențială și mai ales, să-i mulțumesc pentru toate învățăturile pe care le oferă omenirii.”, a scris Andreea Bălan, pe Instagram.

În India, s-a întâlnit și cu Loredana Groza care l-a întâlnit pentru a doua oară pe Sadhguru și care s-a bucurat enorm că poate să mai aibă parte de o asemenea experiență. Aceasta a transmis un mesaj la rândul ei despre vacanța ei, pe rețelele sociale. Este recunoscătoare pentru acest început minunat de an de care a avut parte, fiind și pentru ea un vis deveni realitate.

Citeste si:
Andreea Bălan, fără acces în propria casă. Cum a ajuns în această...
Andreea Bălan, fără acces în...

„Îl întâlnesc pe Sadhguru pentru a doua oară, dar de data aceasta ca un ashram al lui în India. A fost un vs devenit realitate. Mulțumesc Sadhguru că m-ai primit și mi-ai oferit un început de 2023 minunat!”, a scris Loredana Groza


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2023 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.