Andreea Bălan a oferit câteva declarații, spre bucuria fanilor săi care vor să știe cât mai multe lucruri despre ea, legate de toate transformările pe care le-a suferit în ultimii ani. Problemele de sănătate pe care cântăreața le-a avut, mai ales după venirea pe lume a celui de-al doilea copil, și-au pus și ele amprenta asupra sa.

Andreea Bălan a trecut prin mai multe transformări

Andreea Bălan se poate declara o femeie împlinită și fericită din toate punctele de vedere, dar până a ajunge în acest punct al vieții sale, a trecut prin multe momente grele care au pus-o serios la încercare și care ușor, ușor au transformat-o. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista a fost căsătorită cu George Burcea și nici faptul că au două fiice împreună. Aceștia au decis să o ia pe drumuri diferite, deoarece lucrurile între ei nu mai mergeau deloc b bine, motiv pentru care ea a suferit enorm și a fost nevoită să se descurce de una singură în ceea ce privește creșterea copiilor.

Problemele de sănătate pe care vedeta le-a avut au jucat și ele un rol exrem de important în ceea ce privește transformarea sa. Fosta soție a lui George Burcea și-ar fi putut pierde viața, după ce fiica sa, Clara, a venit pe lume, dar a luptat pentru viața ei alături de medicii care au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a o salva. Recent, Andreea Bălan a vorbit despre perioada aceea și a recunoscut faptul că stopul cardiac pe care l-a suferit a făcut-o să se gândească serios la anumite aspecte din viața sa.

,,Transformarea a început cu stopul cardiac pentru că a fost ceva inopinant și neașteptat. Și, când ești tânăr, nu te aștepți la așa ceva, la o asemenea întâmplare. Te duci să naști un copil și afli că s-a oprit inima, ești în comă și ai fost resuscitat și apoi s-au mai întâmplat și alte operații după. Mi-am pus câteva întrebări. Din acest moment cred că transformarea mea început apoi și viața mea personală a luat o întorsătură radicală”, a declarat Andreea Bălan, la Antena Stars.

Încă de pe atunci, Andreea Bălan se află într-un proces de continuă transformare. Vedeta a rămas o mamă singură și nu a reușit să își refacă viața, deși au mai existat încercări în acest sens, dar nu regretă nimic, pentru că fiicele sale sunt cele mai importante pentru ea și și-a dedicat întreaga existență creșterii lor.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

,,Nu mai am răni sufletești de foarte mult timp. Eu acum sunt într-o transformare în sensul că vreau să fiu cea mai bună versiune a mea. Am o super energie, o super vibrație și sunt foarte veselă tot timpul. Vreau să nu mă las influențată de de energiile celor din jur(…) Aici lucrez”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.