Andreea Bălan a oferit un interviu în care a vorbit cu sinceritate despre schimbările care au avut loc în ultimii ani în viața sa. De asemenea, artista a vorbit și despre pregătirile pe care le-a făcut pentru Crăciun alături de cele două fiice ale sale.

Andreea Bălan, despre schimbările din viața sa

Anul 2022 a fost unul care a venit la pachet cu multe provocări, proiecte, piese frumoase, dar și nenumărate schimbări pentru Andreea Bălan. Unul dintre cele mai mari proiecte în care artista s-a implicat a fost America Express, emisiune pe care oamenii o vor putea urmări în viitorul apropiat la Antena 1. Ea a participat alături de buna ei prietenă, Andreea Antonescu, dar rămâne de văzut cât de bine s-au descurcat acestea și mai ales cât de departe au ajuns în cadrul competiției.

Ultimul an nu a venit cu provocări doar pe plan profesional, ci și cu multe schimbări pe plan personal. Blondina și-a dorit să se transforme în cea mai bună versiune a sa, iar în acest sens a început să mediteze și să citească foarte multe cărți de dezvoltare personală, lucruri care au ajutat enorm mai ales în ceea ce privește cunoașterea de sine. Astfel, își începe fiecare zi din viața prin a mulțumi pentru tot ceea ce are, arătând astfel Universului că este mulțumită cu ceea are.

„De un an încoace meditez. Am vrut să mă construiesc pe mine, în cea mai bună versiune a mea. Am citit foarte mult și am mers așa pe dezvoltare personală foarte profundă, mai ales că s-au întâmplat și mai multe lucruri în viața mea. Evident, meditația, cititul, autocunoașterea m-au ajutat foarte mult. La mine, o zi începe cu o mică meditație de recunoștință, că sunt recunoscătoare pentru viața pe care o am, pentru familie, pentru copii. Apoi îți construiești ziua să fie una frumoasă. Să fii tu fericit cu ceea ce ai. În momentul în care tu ești mulțumit cu viața pe care o ai, Universul, Dumnezeu îți dă. Dacă tu ai fel și fel de nemulțumiri, vei primi numai lipsuri”, a declarat Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

În cadrul aceluiași interviu, cântăreața a povestit că ea și cele două fiice ale sale s-au pregătit intens pentru Crăciun, așa cum o fac în fiecare an. Acestea au împodobit bradul împreună pentru al treilea an consecutiv, iar cântăreața a ales și de această dată un brd artificial. De asemenea, Ella și Clara și-au pregătit scrisorile pentru Crăciun, iar cea mai mare dintre fiicele ei s-a gândit atât la mama, cât și la bunica sa și a cerut cadouri și pentru ele. Andreea Bălan este recunoscătoare pentru toate lucrurile bune care i se întâmplă în viață, dar mai ales pentru faptul că toată lumea este sănătoasă.

Citeste si:
Ianis Hagi și Elena, un Crăciun special. Au devenit soț și soție:...
Ianis Hagi și Elena, un...

„Ne place să împodobim bradul în fiecare an. Ăsta e deja al treilea an consecutiv, că ele au crescut și acum știu. De obicei aloc o zi întreaga, merg la magazin să completez, apoi încep, totul ține de strategie. Aveam brad artificial, iar când eram în trupa Andre, nu am mai împodobit, că eram mereu plecată. Fetele au făcut și scrisori pentru Moș Crăciun. Ella se gândește și la mine și la buni. A scris că vrea o cremă pentru mami și o carte pentru buni”, a mai zis cântăreața.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Decembrie 2022 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.