Andreea Bălan a acceptat invitația lui Radu Țibulcă de a merge la podcast-ul pe care îl moderează pe YouTube, iar în cadrul acestuia a vorbit și despre problemele pe care le are după ce a divorțat de fostul ei partener de viață și despre toate fricile, de asemenea.

Andreea Bălan, despre problemele pe care le-a avut în urma divorțului

Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu din anul 2022, când din cauza problemelor pe care le aveau au decis să o ia pe drumuri diferite, în ciuda faptului că au două fetițe împreună. Actorul și-a refăcut viața la scurt timp după aceea și este fericit alături de iubita sa, Viviana Sposub, cu care are planuri seriose de viitor. Blondina a încercat și ea să dea o șansă unei relații care nu a durat pentru prea mult timp. În cadrul podcast-ului unde a fost invitată recent, și-a deschis inima în fața gazdei și i-a vorbit despre toate temerile sale, în urma separării de tatăl fiicelor sale.

Vedeta a spus că în momentul în care două persoane care au copii se despart, este mult mai greu pentru mamă să își refacă viața, deoarece toată responsabilitatea creșterii lor cade asupra sa. În plus, este de părere că bărbatul respectiv trebuie să ia femeia respectivă cu tot copii, iar multora le este greu să accepte asta, oricât de mult ar iubi-o pe femeia respectivă.

“După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie cu copii își reface mai greu viața, decât tatăl. Pentru că copiii sunt la tine, ca mamă, locuiești cu copiii ăia…

Ca tu să-ți faci o altă relație, e un pic mai dificil, pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu copii cu tot, cu mamă, cu bone, cu tot ce ai tu. E un bagaj mare, pe care numai un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Și, evident, durează acest proces… Nu este așa ușor.

Tatăl, care o fi, nu vorbim de tatăl (n.r. George Burcea). În general, tații pleacă, se duc, văd copiii un weekend, două, trei și își refac viața mai ușor. Se cuplează, se mută cu persoana respectivă, iar copiii vin în vizită. Dar la mame e altceva, e mai greu. Și am decis să nu mai expun încercările mele, presei, că după aceea se spune că am fost cu ăla și n-a mers…”, a declarat Andreea Bălan, în podcast-ul moderat de Radu Țibulcă.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

După ce aceste declarații au început să fie auzite de tot mai mulți internauți, oamenii nu au ezitat să o critice în mod public, așa cum se întâmplă de fiecare dată. Cineva este de părere că blondina chiar are o mare problemă, fiindcă înainte bărbații fugeau de ea pentru că dădea impresia că este o femeie puternică, iar acum se întâmplă lucrul acesta din cauza faptului că are copii. Ceea ce i-a mai atras atenția internautului respectiv a fost faptul că toți foștii ei parteneri și-au refăcut viața, iar ea a rămas tot singură și nu a ezitat să-i transmită lucrul acesta.

“Această femeie chiar are o problemă!!! Înainte bărbații fugeau de ea pentru că se presupune că este o femeie puternică, iar acum pentru că are copii. Nu reconsideră că problema este a ei? Pentru că toți foștii săi parteneri și-au refăcut viața, în schimb de ea toți fug, mai devreme sau mai târziu.”, i-a transmis cineva, în secțiunea de comentari..

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2022 - 05 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.