Jorge a vorbit, cu scurt timp înainte de a pleca în Republica Dominicană, despre divorțul de Alina. Concurentul de la Survivor România a mărturisit de ce anume a decis că este cel mai bine ca fiecare să meargă pe drumul lui și ce își dorea el, de fapt, de la relația lor.

Jorge a vorbit despre divorț

Jorge a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Alina, femeia care i-a furat inima și alături de care se vedea trăind până la sfârșitul vieții. Au fost cinci ani frumoși pentru ei, cinci ani în care au reușit să costruiască multe lucruri împreună și părea că nu le lipsește nimic, doar că în realitate lucrurile nu stăteau deloc așa. Concurentul de la Survivor, întrebat fiind de ce a decis să se divorțeze de ea, acesta a zis că nu a mai funcționat căsnicia lor, după care a detaliat.

Ei bine, Faimosul este de părere că o familie trebuie să fie formată din soț, soție și părinți până în clipa în care vine pe lume un copil, după care nu ar mai trebui ca ei să stea în aceeași casă cu bunicii, deși împart aceeași curte. A mai zis că pentru el reprezintă o chestie care are legătură cu energia familiei și, pur și simplu, locuitul în același loc cu părinții i s-a părut destul de greu, la un moment dat, pentru că voia să fie doar ei și copilul.

„N-a funcționat. O relație, o familie trebuie să fie soț, soție, și părinții, doar până în momentul în care soțul și soția au un copil. În momentul în care soțul și soția au un copil, nu mai poți să stai cu bunicii în casă. Chiar dacă sunt în aceeași curte, nu mai poți. Adică e o chestie de energie a familiei, mai ales dacă poți, de ce să nu stai singur. Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat. Îmi doream să fim doar noi și copilul”, a declarat Jorge într-un podcast, potrivit cancan.ro.

Fosta lui parteneră de viață avea o altă o altă viziune și își dorea total alte lucruri pentru concurentul de la Survivor România, motiv pentru care a plecat de acasă. Acesta a simțit că nu este susținut, soția nu a vrut să plece cu el, așa că a făcut asta de unul singur, cu gândul că nu se va întoarce niciodată în casa respectivă, mai ales pentru că nu se regăsea. Nu regretă deloc alegerile pe care le-a făcut, deoarece fără ele nu ar fi ajuns unde este acum.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

„Nu aveam deloc susținere pe partea artistică, mereu îmi spuneau: ‘Fă și tu ceva serios!’ Îmi cer scuze că spun asta, îi respect foarte mult și le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine, dar ăsta-i adevărul.

Dar la un moment dat, poate și din dorința mea de a fi pe picioarele mele și de a nu mai sta așa, în același papuc, mi-am dorit să plec. Și dacă Alina n-a vrut să vină cu mine, eu am plecat, pur și simplu. Am plecat de acasă, mi-am luat un geamantan, am pupat-o pe Carina. Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată. I-am spus că plec la mama în Constanța și acolo am rămas. Ea mă ducea mereu cu zăhărelul că o să ne mutăm, căutam, culmea, am căutat și în complexul în care stau acum. Așa a fost atunci”, a mai zis Jorge.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.