Vica Blochina a făcut o serie de declarații emoționante, în prima ediție Survivor România 2023, legate de fiul ei. Se pare că acesta nici măcar nu mai vorbește cu mama sa, iar Faimoasa a explicat și de ce anume s-a ajuns în asemenea situație.

Vica Blochina, declarații emoționante despre fiul ei

Vica Blochina a fost una dintre surprizele acestui sezon al emisiunii Survivor România, deoarece are deja 47 de ani și foarte puțini credeau că o femeie de vârsta sa are curajul să accepte o asemenea provocare. Blondina iubește provocările, iar admiratorii ei știu lucrul acesta, încă de pe vremea când a decis să plece în America Express alături de Daniela Crudu.

Ea încerca de fiecare dată să câștige, fiind o fire competitivă, tocmai de aceea mulți cred că i se potrivește de minune și această competiție. De aceeași părere nu a fost, însă, fiul ei care deși este un adolescent în toată regula, a refuzat din start ideea ca mama lui să devină concurentă în cadrul emisiunii de la Pro TV.

În prima ediție a sezonului, Vica Blochina a făcut o serie de dezvăluiri emoționante în acest, mărturisind că ales să meargă în Republica Dominicană, mai ales pentru a le demonstra oamenilor că se poate ca și la vârsta pe care o are să fii plin de viață, bun pe traseu și capabil să câștigi chiar și multe dintre probele care par a fi imposibile, la prima vedere. În timp ce făcea aceste mărturisiri, își stăpânea cu greu emoțiile și lacrimile.

”Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu. Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții”, a povestit Vica Blochina, la Survivor România.

Prima ediție nu a fost una cu prea mult noroc pentru Faimoși, deoarece au pierdut în fața Războinicilor. Aceștia au reușit să obțină doar trei puncte, dintre care unul a fost obținut de Vica Blochina, motivată fiind de fiul ei care nu îi mai vorbește deloc, din cauza faptului că a acceptat provocarea.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

”Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el”, a mai zis Faimoasa.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2023 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.