Ionuț Popa, fostul Războinic, a făcut o serie de declarații despre noul sezon al emisiunii Survivor România. Acesta și-a amintit, de asemenea, de momentele frumoase pe care le-a trăit acolo și a recunoscut că îi este foarte dor de Republica Dominicană.

Ce a spus Ionuț Popa despre Survivor România 2023

Ionuț Popa a fost unul dintre cei mai puternici concurenți ai sezonului trecut de la Survivor România. Mulți au pariat, la vremea respectivă, pe faptul că se va întoarce acasă cu marele premiu al emisiuni, doar că în realitate nu a avut șanse prea mari în fața lui Alex Delea pe care cei din fața micilor ecrane l-au îndrăgit mult mai tare. Văzând imaginile cu toți curenții de anul acesta, și-a amintit de cele mai frumoase momente petrecute acolo și a recunoscut că, având în vedere condițiile în care a trăit acolo, nu se aștepta să îi fie dor de Republica Dominicană.

„Când am plecat de pe insulă acum 6 luni, nu credeam că îi voi duce dorul așa de tare. Sunt bucuros pentru noii concurenți, dar simt că vreau să fiu din nou acolo, să trec peste acele momente dificile și să îmi fac noi prieteni. Este ciudată deoarece când am părăsit competiția nu-mi mai doream să aud de SURVIVOR, asta din cauza suferinței prin care am trecut, dar acum mi-am revenit și sunt pregătit din nou.”, a declarat Ionuț Popa, pentru fanatik.ro.

Deși a trecut mult timp de la terminarea filmărilor, Ionuț Popa duce lipsa mai ales probelor din concurs, iar când privește un videoclip de la Survivor România 2022 în care apare și el, este cuprins brusc de multe emoții inexplicabile. De asemenea, este nerăbdător să urmească din comfortul propriei sale case noul sezon al emisiunii de la Pro TV și crede că va reuși să își dea seama, încă din primele ediții, care sunt cei mai buni dintre concurenți.

„Am multe amintiri de pe insulă, cele mai multe de la joc, pentru că acolo eram cel mai conectat. Ciudat este că deși au trecut 6 luni de la ieșirea mea din competiție, când privesc un clip video din competiție, sunt cuprins de emoții inexplicabile.”, a mai zis el pentru sursa citată.
















O postare distribuită de Jupiter Coffee Shop (@jupiter.coffeeshop)

Citeste si:
Răzvan Danciu, dezvăluiri neașteptate despre Survivor România....
Răzvan Danciu, dezvăluiri...

Fostul Războinic este de părere că nimic nu mai contează mai mult decât ca echipele să rămână unite, indiferent de situație, fiind necesar să reziste din punct de vedere psihlogic. Va fi foarte greu, având în vedere condițiile de trai din Republica Dominicană, iar Ionuț Popa a testat asta pe pielea sa.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.