Răzvan Danciu a făcut dezvăluiri neașteptate despre Survivor România, la doar câteva zile după eliminarea sa. Fostul Războinic nu a primit destul de multă susținere din partea celor de acasă, fiind astfel nevoit să plece din concurs, dar nu poate spune că regretă neapărat decizia telespectatorilor.

Răzvan Danciu, despre Survivor România

Multă lume ar da orice să participe la Survivor România, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni din țară, iar pentru Răzvan Danciu acesta a fost un vis împlinit. Fostul Războinic nu s-a bucurat prea mult de experiență, deoarece a fost nominalizat de către colegii la doar trei săptămâni distanță de la începerea concursului, iar pentru că nu a avut suport din partea telespectatorilor, a fost eliminat. După ce au văzut deznodământul la TV, fanii competiției nu au fost mulțumiți de decizie și și-au exprimat nemulțumirea în secțiunea de comentarii.

Recent, fostul concurent al emisiunii de la Pro TV a oferit și un interviu în care a discutat despre câteva aspecte legate de concurs. Acesta s-a bucurat de experiență cu cea mai mare intensitate și a făcut mereu ceea ce a simțit și tocmai din acest motiv nu are niciun regret legat de Survivor România.

”Simt că am făcut și demonstrat tot ce era de demonstrat și am trăit această experiență cu cea mai mare intensitate. Am făcut mereu ceea ce am simțit, și asta m-a făcut să nu am niciun regret legat de competiția Survivor.”, a declarat Răzvan Danciu, pentru Survivor România.

Mai apoi, Răzvan Danciu le-a dat și câteva sfaturi celor rămași în concurs. În primul și în primul rând, acesta le-a transmis că ar trebui să aibă curajul de a spune mereu lucrurilor pe nume, să nu se ascundă după deget și să fie sinceri de fiecare dată, indiferent de context. În al doilea rând, este de părere că ar trebui să fie oameni, deși trăiesc în niște condiții extrem de grele.

Să aibă curaj să spună mereu lucrurilor pe nume, să nu se ascundă niciodată după un deget, să fie sinceri și în același timp să fie oameni, chiar dacă condițiile de acolo sunt foarte grele. ”, a adăugat fostul Războinic.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

La final, cel mai tânăr concurent de anul acesta a mai zis că urmează mai multe proiecte tari, despre care va vorbi la momentil potrivit. Este nerăbdător să înceapă să muncească pentru ceea ce își dorește să obțină în viață. Răzvan Danciu vrea, de asemenea, să se bucure de acest val de popularitate care a venit asupra sa și pe care vrea să îl gestioneze în cel mai bun posibil.

”Urmează o mulțime de proiecte, de care o să știți cu siguranță. Abia aștept să încep să muncesc și mai mult pentru ceea ce vreau să obțin, îmi doresc să profit și să mă bucur de acest val de popularitate care a venit spre mine, și să îl gestionez în cel mai bun mod posibil”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.