Bianca Drăgușanu i-a dat replica Andei Adam, după apariția în emisiunea lui Denise Rifai, în cadrul căreia aceasta a vorbit despre rivalitatea dintre ele. Spre surprinderea tuturor, aceasta a confirmat spusele presupusei sale rivale.

Bianca Drăgușanu i-a dat replica Andei Adam

Multă vreme, despre Anda Adam și despre Bianca Drăgușanu s-a spus că ar fi rivale, iar Denise Rifai a profitat și ea de faptul că a avut-o invitată pe cântăreață și i-a adresat întrebări pe marginea acestui subiect. La scurt timp după apariția sa la Kanal D, partenera de viață a lui Gabi Bădălău i-a dat replica și a confirmat spusele ei, conform cărora nu au fost niciodată rivale, în ochii oamenilor fiind una actuala și cealaltă fosta.

Una dintre prietenele divei i-a făcut o serie de mărturisiri despre ceea ce a discutat cu Anda Adam legat de multe dintre glumele pe care le-a făcut la adresa ei, pe care acum le regretă și pe care a recunoscut că nu ar fi trebuit să le facă.

"Ea s-a machiat recent la una din prietenele mele care locuiește în Constanța. Împreună au dezvoltat subiectul despre persoana mea magnifică și prietena mea mi-a transmis: băi uite am machiat-o pe Anda, am vorbit despre tine, eu i-am spus că țin la tine și că ești prietena mea și ea era gen afectată de lucrurile pe care le-ai spus despre ea de-a lungul timpului. Dar eu nu am spus neapărat lucruri rele. Să zic că au fost așa mici răutăți", a declarat Bianca Drăgușanu, pentru wowbiz.ro.

Este conștientă că răutățile pe care le-a afirmat au afectat-o pe presupusa ei rivală, chiar dacă nu avea nicio treabă cu artista despre care a crezut mereu că este o persoană civilzată și matură.

"Într-adevăr, când am mai fost chemată la TV la diferite provocări și am fost întrebată de anumite contexte, pe mine m-a apucat așa caterinca și am făcut un mișto.

Prin prietena mea, care a fost așa un fel de punte, i-am zis că nu am nicio treabă cu ea și să îi transmită că mie chiar îmi pare rău că au existat între noi contrele astea, de fapt mai mult din partea mea că ea a fost mereu foarte matură și civilizată. I-am zis să îi transmită că am avut scăpările acelea răutăcioase, mă rog, copilărești și nu am nicio treabă cu ea", a adăugat diva.

Citeste si:
Andreea Bălan le-a dat replica răutăcioșilor din mediul online. Ce...
Andreea Bălan le-a dat...

Mai apoi, Bianca Drăgușanu a spus clar că ea și Anda Adam nu au fost niciodată rivale în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult de atât, blondina a zis că își asumă unele glume pe care le-a făcut la adresa ei și care nu avea niciun sens. Cele două au fost mereu comparate de oamenii din jurul, din cauza faptului că au fost cu același bărbat, doar că din punctul de vedere al divei nu a existat niciodată grad de comparație între ele. În ciuda trecutului, iubita lui Gabi Bădălău are o bună părere despre artistă.

"Noi două nu am fost niciodată rivale. Îmi asum că unele glume poate nu aveau legătură cu femeia și nu aveam de ce să fac anumite afirmații la adresa ei care au fost răutăcioase.

Presa ne-a comparat mereu, pentru că ea era fosta, eu eram actuala. Eu eram soția și ea era fosta iubită și na presa așa a vândut anumite chestii. Nu există grad de comparație între noi și nici rivalitate nu a existat și nu avem nimic una cu alta. Nu avem nici motive să ne dușmănim, dar nici să ne iubim. Nu avem motive să interacționăm una cu alta, dar a fost această prietenă a mea care a făcut o punte. De fapt, eu am o părere doar de bine despre ea", a mai zis vedeta.

Citeste si:
Anda Adam, desființată de fani după ultima apariție: „În realitate...
Anda Adam, desființată de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.