Anda Adam a acceptat invitația lui Denise Rifai de a purta o discuție sinceră cu aceasta, în cadrul emisiunii pe care aceasta o prezintă la Kanal D. Așa cum era de așteptat și cum se întâmplă cu mulți dintre invitați, vedeta a fost pusă serios în dificultate, dar a oferit un răspuns până la urmă.

Anda Adam, despre despărțirea de Victor Slav

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, în urmă cu mai mulți ani, Anda Adam și Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară. Aceștia reușeau să atragă de fiecare dată atenția asupra lor și pe oriunde mergeau erau luați la întrebări în ceea ce privea frumoasa lor poveste de iubire. Deși fanii celor doi foști iubiți își făceau speranțe că vor fi împreună pentru totdeauna, lucrurile nu au stat deloc în felul acesta, iar momentul în care au luat-o pe drumuri diferite a fost un șoc pentu toată lumea.

Unii nu au înțeles prea bine de ce au ales să se despartă, iar faptul că la scurt timp după aceea el s-a afișat cu Bianca Drăgușanu i-a determinat pe unii să o adauge pe lista neagră pe actuala parteneră de viață a lui Gabi Bădălău. Povestea lor de iubire a fost una cu bună, dar și cu rele și a avut ca rezultat venirea pe lume a fiicelor pe care diva o iubește enorm, care se află în grija ei și căreia îi face toate poftele.

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Anda Adam a vorbit despre motivele separării de Victor Slav, recunoscând că este o întrebare grea chiar și pentru ea. Artista a mărturisit că ei nu ei nu au discutat niciodată despre motivul real al despărțirii, doar că pur și simplu, lucrurile între ei nu mai mergeau așa cum ar fi trebuit și a ajuns la concluzia că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o.

"E foarte grea întrebarea. Noi nu am vorbit niciodată despre motivul real al despărțirii. Pot doar să spun că lucrurile nu mai erau ce trebuia, că întotdeauna un adevăr iese și la iveală și am tras concluzia că este cea mai bună decizie pe care o pot lua: să nu mai fiu împreună cu acest om într-o relație.

Citeste si:
Anda Adam, desființată de fani după ultima apariție: „În realitate...
Anda Adam, desființată de...

Aveam și îndoieli, eram foarte mult timp plecată și lucrurile deja nu se mai întâmplau ca într-un cuplu, se întâmplau ca între doi oameni care fiecare își vedea de drumul lui și de viața lui cumva separat. Nu am dorit să argumentăm pentru că am considerat că întotdeauna intimitatea trebuie să rămână intimitate așa cum am făcut de fiecare dată și cred că a fost un lucru foarte bun care s-a întâmplat. Am fost părăsită, decizia i-a aparținut", a declarat Anda Adam, la Kanal D.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.