Daniela Iliescu, frumoasa parteneră de viață a lui Culiță Sterp, este genul acela de femeie care știe mereu ceea ce își dorește de la viață, iar de curând le-a vorbit urmăritorilor ei de pe rețelele sociale despre decizia pe care a luat-o la început de an. Ea și-a făcut o promisiune de la care nu vrea să se abată.

Ce decizie a luat Daniela Iliescu

De când formează un cuplu cu tatăl copilului ei, Culiță Sterp, Daniela Iliescu are parte de foarte multă atenție din partea oamenilor din jur, pe care de cele mai multe ori nu și-o dorește. Femeia nu s-a bucurat doar de cuvintele frumoase venite din partea fanilor manelistului, ci și de foarte multe cuvinte dure și acuzații la adresa ei, una dintre cele mai grave fiind legată de fosta soție a artistului. Ea a fost acuzată de faptul că ar fi jucat un rol important în ceea ce privește divorțul cântărețului de Carmen de la Sălciua, actuala parteneră a lui Marian Corcheș.

A fost o vreme când toate aceste vorbe o afectau pe Daniela Iliescu, deși poate că nu o spunea de fiecare dată cu voce tare, dar nimic din ceea ce se întâmpla în trecut, nu se va mai întâmpla și de acum înainte, fiindcă și-a propus să facă anumite schimbări în viața sa, pornind de la una dintre cele mai mari promisiuni pe care și le-a făcut la începutul anului 2023. Așa cum era de așteptat și cum procedează aproape de fiecare dată, le-a vorbit și fanilor ei de pe Instagram despre planurile sale.

Ei bine, partenera de viață a lui Culiță Sterp și-a promis că nu va mai răspunde comentariilor sau mesajelor răutăcioase pe care le va primi. Și-a dat seama, după ani buni de relație cu artistul, că nu ar trebui să fie deranjată și nici afectată de părerile unor oameni care nu o cunosc personal și care nu știu mai nimic despre ea. De asemenea, a înțeles că nimic nu se schimbă în viața sa odată cu părerile altora, așa că nu ar trebui să le mai acorde deloc atenție.

„În 2023, mi-am făcut o promisiune: să nu mai răspund comentariilor sau mesajelor stupide, de hate. În toți anii ăștia, de când mă știți datorită relației mele, mi-am dat seama că nu ar trebui nici să mă deranjeze și nici să mă afecteze părerile unor oameni care nu ma cunosc personal. Viața mea nu se schimbă cu nimic odată cu părerile altora, așa că de ce să îmi aloc energia, când oricum nu se schimbă nimic și nici nu am vreun interes să schimb părerea unor oameni care nu îmi cunosc "povestea".

Citeste si:
Deea Codrea refuză să își boteze copilul. De ce a luat această...
Deea Codrea refuză să își...

Am observat asta și la alte persoane pe care le urmăresc în online. Când îți publici părți din viață pe social media, oamenii au și impresia ca au dreptul să o judece și îți mai si spun cum ar trebui sa o trăiești. Ceea ce spui despre alții, spune mai multe despre ce fel de om ești tu.”, a transmis Daniela Iliescu, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.