Ilinca Vandici a dat, în trecut, dovadă de nebunie și curaj, în momentul în care a luat o decizie importantă pentru viitorul ei. Vedeta nu s-a gândit, la vremea respectivă, la faptul că aceasta îi va schimba viața în adevăratul sens al cuvântului. Iată ce a declarat prezentatoarea!

Ilinca Vandici, despre decizia importantă luată în trecut

Ilinca Vandici este o femeie sinceră în declarațiile sale, indiferent de situație. Au fost multe momente în care prezentatoarea de la Kanal D a fost judecată pentru spusele sale, dar s-a acomodat deja cu ideea că, de cele mai multe ori, oamenii nu sunt de acord cu ea și nu vor face nimic altceva decât să o critice pe internet, iar un exemplu foarte bun în acest caz este momentul în care a oferit un interviu în care a dat mai multe declarații controversate despre soțul ei, imagini care au devenit virale și pe care oamenii l-au criticat în fel și chip.

Cunoscuta prezentatoare de la Kanal D a mai oferit recent un interviu în care și-a pus sufletul pe tavă în fața celor care o iubesc și care o urmăresc de ani buni. Ei bine, ea le-a vorbit oamenilor despre una dintre cele mai importante și grele decicizii pe care le-a luat în viața sa, aceasta fiind și cea care i-a influențat viitorul și l-a făcut să fie mai bun decât ar fi crezut vreodată.

Ilinca Vandici a plecat la vârsta de doar 18 ani, s-a mutat singură în București, dând în felul acesta dovadă de curaj, de nebunie și, totodată, de inconștiență după părerea sa. În același timp, consideră că acela era drumul ei, calea pe care trebuia să meargă și pe care ar trebui să se bucure că a ales-o, pentru că în caz contrar nu ar fi ajuns omul care este în ziua de astăzi.

„La 18 ani am plecat de acasă. M-am mutat singură în București. A fost o dovadă de curaj, de nebunie, de inconștiență, dar a fost drumul meu, calea mea pe care trebuia să vin și mă bucur că am făcut această alegere.

Ulterior, lucrurile care m-au ajutat cel mai mult să mă dezvolt în ultimii ani de zile vin dintr-o depresie pe care am suferit-o, pe care am trăit-o, pe care am simțit-o și care, uite, deși pare la prima vedere ceva rău, s-a transformat în ceva extrem de benefic pentru mine. Am reușit să mă descopăr și mai mult. Am reușit să echilibrez foarte mult toate aspectele vieții mele. Asta cred eu că m-a făcut și mă face în continuare omul care sunt astăzi”, a declarat Ilinca Vandici pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2023 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.