Filmările pentru America Express 2023 nu au fost deloc unele ușoare nici pentru echipa de producție, nici pentru prezentatoare și nici pentru concurenții care au fost puși în fața unor pericole, despre care au vorbit după revenirea lor în țară.

America Express 2023, un sezon plin de pericole pentru concurenți

Filmările pentru noul sezon al emisiunii America Express s-au încheiat în urmă cu câteva luni bune, dar acum ies la iveală noi detalii despre situațiile complicate prin care au trecut concurenții, dar și despre pericolele pe care aceștia le-au întâlnit la tot pasul. Echipele au avut de parcurs „Drumul Aurului”, trecând prin Mexic, Guatemala și Columbia, țări cunoscute mai ales pentru rata de criminalitate ridicată. Astfel, deplasările au avut loc numai în compania unor gărzi de corp, mai ales că au ajuns în niște carteluri periculoase.

Bianca Adam este una dintre concurentele acestui sezon. Aceasta a ales să facă echipă cu mama sa și a dat dovadă de curaj, până într-un anumit punct când a fost cuprinsă la rândul ei de teamă și ajunsese să doarmă cu telefonul de securitate sub pernă, pentru a fi pregătită în caz de orice. Toată lumea i se părea amenințătoare, iar un lucru care i s-a părut șocant a fost legat de faptul că armele se vindeau la orice colț de stradă.

„De câte ori făceam autostopul, oamenii ne avertizau cât de periculoasă e zona, ne sfătuiau să avem grijă în ce mașini ne urcăm și unde dormim și ne povesteau incidente din familiile lor. La un moment dat, am mers cu o mașină care avea o sabie mare în spate! În Mexic am ajuns, de exemplu, în Romita, una dintre localitățile cele mai riscante din zona respectivă, pe care am traversat-o la pas, cap-coadă, pentru că nu puteam nici să încercăm să facem autostopul, după ceea ce am văzut acolo…

Mamei i-a fost mai puțin frică decât mie, eu sunt mai panicată. Mă trezeam noaptea și întrebam: Ce se aude? Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă, cu mâna pe el”, a declarat Bianca Adam, potrivit cancan.ro.

Nu doar concurenții au avut parte de momente în care au simțit că viața lor este în pericol, ci și Irina Fodor și Oase. Recent, el a vorbit despre pericolele care îi urmăreau la orice pas și deși inițial i s-a părut amuzant că are nevoie de o gardă de corp, mai apoi și-a dat seama că nu este deloc o glumă ceea ce se petrece acolo.

Citeste si:
Armata israeliană susține că a găsit arme în spitalul Al-Shifa din...
Armata israeliană susține că...

„Eu m-am speriat că am văzut că o să am bodyguard. M-am simțit foarte important, înarmat. Am văzut și la semafor că se vindeau arme. (…) Nu mi se pare de joacă în Mexic, a fost foarte, foarte periculos, sincer. Și au fost și anumite situații despre care probabil nu pot să vorbesc, normal”, a zis Oase, potrivit sursei citate.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.