Irina Fodor a dat câteva declarații sincere despre noul sezon al emisiunii America Express pe care tot ea l-a prezentat, spre dezamăgirea multora dintre fanii Ginei Pistol. Partenera de viață a lui Răzvan Fodor a dat câteva detalii și despre relația dintre ea și colega sa de breaslă, lăsându-și muți de uimire.

Irina Fodor, despre noul sezon America Express

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol și în sezonul acesta al emisiunii America Express, deoarece iubita lui Smiley nu a putut să stea prea departe de fiica sa. A preferat să nu rateze niciun moment important din viața micuței și nici nu crede că ar fi rezistat dorului de casă atât de mult timp. Având în vedere că soția lui Răzvan Fodor este cea care îi ia locul de fiecare dată, oamanii cred că ele sunt rivale. Pe internet, sunt curajoși și fac tot felul de comparații, dar nu este cazul și în viața reală, pentru că atunci când o opresc, vor să facă poze sau să stea de vorbă.

Cu toate acestea, cele două nu sunt rivale în viața reală, așa cum ar crede unii și nici nu au vreo putere să oprească oamenii din a mai crede una ca asta.

Știi ce am observat? Pe internet intră oamenii uneori să îmi spună și să facă comparație. Dar în viața reală niciodată. Când mă opresc, vor să facem poze, mă întreabă una, alta. Pentru fani, în online, probabil. (n.r. dacă sunt rivale) În viața de zi cu zi, n-are nicio legătură… Nimic cu nimic. Doar că așa s-a rostogolit povestea… Cine suntem noi să o oprim?”, a declarat Irina Fodor, pentru fanatik.ro.

În cadrul aceluiași interviu, frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a vorbit și despre noul sezon al emisiunii America Express despre care a presupus că va fi unul periculos, încă de când a aflat care este traseul.

„ A fost un sezon… Știam clar că se anunță periculos de când au spus traseul. Când am auzit Mexic… am zis: «Gata, până aici ne-a fost. s-a terminat. Cum o să ne ducem noi să cerem de la carteluri cazare, mâncare?»”, a adăugat prezentatoarea.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...


La un moment dat, Irina Fodor a povestit că sezonul acesta a venit la pachet cu multe probleme de sănătate, nu doar pentru ea, ci pentru toată echipa. Nu știe exact care este cauza pentru care au făcut tot felul de alergii și au răcit, dar cert este că nu le-a fost deloc bine. Ea însăși a avut nevoie de perfuzie, dar cel mai important este că au reușit să ducă filmările la bun sfârșit și că telespectatorii se vor bucura de fiecare ediție.

„Cred că anul asta a fost un sezon cu foarte multe probleme de sănătate. Nu doar pentru mine, ci pentru întreagă echipa. N-aș ști să-ți spun de ce, poate de la poluare, poate de la climă, dar când n-au fost tot soiul de răceli, au fost tot soiul de alergii. Când n-au fost alergii, au fost enterocolite și altele… La toată lumea, concurenți, echipa. Anul acesta, medicului care ne însoțește an de an de fel nu i-au stat picioarele o clipă. A avut nevoie de perfuzie. Medicul nostru! Așa am ajuns. A fost foarte solicitant sezonul asta. Și cumva, pentru că plana (n. red. teama,) deasupra noastră constant. Am fost totuși în niște locuri periculoase și simțeam.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Stai un pic cu inima strânsă. «Oare ce se poate întâmpla? O fi bine să ne ducem în direcția aia?». Și treaba asta te consumă pe lângă consumul obișnuit al proiectului ăsta. Pe o scară de la 1 la 100 e de 100. Trezire la 4.00 dimineață, culcare la 23.00, 4 ore de somn și o iei de la capăt”, a mai zis Irina Fodor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.