Irina Fodor a dat o serie de detalii semnificative din spatele camerelor de filmat. Sunt lucruri pe care fanii emisiunii America Express nu le vor vedea la TV, în momentul difuzării show-ului de la Antena 1. Prezentatoarea nu a trecut doar prin momente de care poate povesti cu drag, ci și prin unele care au pus serios la încercare.

Irina Fodor, detalii din spatele camerelor de filmat

Filmările pentru emisiunea America Express, care se va difuza în curând la Antena 1, au avut loc în vara acestui an. Echipele care au acceptat provocarea de a participa la una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la noi din țară au trecut prin tot felul de situații care le-au pus la încercare răbdarea, dar nici Irina Fodor, prezentatoarea competiției, nu a scăpat de momentele grele. Vedeta a vorbit despre acestea, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent.

Oportunitatea pe care a avut-o este una unică, iar partenera de viață a lui Răzvan Fodor s-a bucurat de fiecare moment, și-a făcut o mulțime de poze și a fost alături de concurenți așa cum a făcut-o și în sezonul anterior. A trăit alături de ei emoțiile competiției și le-a oferit cele mai bune sfaturi și vorbe bune, când aveau nevoie, dar s-a confruntat și cu câteva situații în care a avut nevoie de pază, în timpul curselor, deoarece zonele în care se aflau erau unele extrem de periculoase.

Filmările emisiunii America Express s-au desfășurat în mare parte în zone foarte periculoase, care erau la rândul lor foarte frumoase, dar pe care turiștii le evită în general și este de la sine înțeles de ce. Din fericire, nu li s-a întâmplat nimic rău, ci s-au întors în țară în siguranță, ba chiar au rămas cu o mulțime de amintiri frumoase care vor rămâne acolo pentru totdeauna. Irina Fodor nu neagă nici faptul că s-a temut pentru viețile lor, dar se bucură că totul s-a terminat cu bine.

"Sunt multe zone periculoase, mai multe decât cele sigure. În cele sigure merg de obicei turiștii, noi nu le alegem pe acelea. Noi parcă le-am ocolit pe acelea, dar am descoperit foarte multe locuri frumoase, spectaculoase de-a dreptul, locuri pe care nu le-ai vedea niciodată ca turist, pentru că nu ai acces la ele.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

Dar trebuia să fie și reversul medaliei: câștigi ceva, pierzi ceva, cum ar veni, așa că zonele astea spectaculoase erau și cu riscuri. Slavă Domnului că nu s-a întâmplat ceva grav.(...) Cumva Doamne-Doamne ne-a ținut în siguranță, doar că aveam tot timpul inima strânsă, pentru că plecam astăzi dintr-un loc și mâine apărea în presă că acolo s-a întâmplat nu știu ce, că s-au luptat cartelurile între ele, că s-au împușcat.", a declarat Irina Fodor, pentru ego.ro.


"Anul acesta, spre deosebire de ceilalți ani, am avut security înarmat. Dacă în anii trecuți nu a fost nevoie de așa ceva, anul acesta fiecare avea, cel puțin o parte din producție, cei care umblam mai mult singuri, cum sunt eu, cum e Oase și Damian, am avut parte de această protecție.

Citeste si:
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu și George Tănase pentru America...
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu...

Noi plecăm tot timpul din punctul A în punctul B și atunci pe traseu suntem de multe ori singuri, până vin toate echipele din spate, până vin restul de producție, suntem cam de capul nostru. Așa că noi am avut bodyguarzi cu pistoale anul acesta, ca mijloc suplimentar de precauție.", a mai zis prezentatoarea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.