America Express reprezintă o provocare continuă pentru Irina Fodor, dar și una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-a trăit vreodată în viața sa. Partenera de viață a lui Răzvan Fodor s-a bucurat enorm să fie tot ea cea care prezintă acest proiect pentru al doilea an la rând, deoarece Gina Pistol nu își dorește să stea pentru atât de multi timp departe de fiica sa, care a împlinit un an în luna martie.

De ce provocări a avut parte Irina Fodor în America Express

Irina Fodor se află în momentul de față în America Express, unde filmările sunt în toi și de unde își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face. Vedeta se bucură că le poate arăta acestora imagini din aventura în care a plecat de câteva săptămâni bune alături de echipă, dar și alături de cele nouă echipe care luptă pentru a ajunge primele și pentru marele premiu al emisiunii.

Așa cum era de așteptat, viața de moderatoare nu este chiar atât de simplă, chiar dacă nu este nevoită să treacă prin aceleași momente ca și concurenții. Recent, ea și-a deschis inima în fața oamenilor și le-a vorbit despre ceea ce simte în momentele în care este departe de casă și în același timp a povestit ce anume a pățit, după ce le-au fost băgate hainele la spălat la grămadă.

„Cei de la curățătorie s-au gândit să ne desfacă sacii și să spele toate hainele la un loc, ca să câștige timp. Sau au vrut să ne dea și nouă o misiune: Găsiți-vă șosetele.Cine are mai multe perechi complete pleacă primul în cursă”, a povestit Irina Fodor, pe Instagram.


Asta nu este tot. Vedeta le-a mai vorbit fanilor ei și despre alte peripeții de care a avut parte peste ocean, reușind în felul acesta să le aducă aproape zilnic zâmbetul pe buze. De exemplu, recent a povestit că a făcut o alergie solară, deși a folosit un factor de protecție. Mai mult de atât, le-a spus fanilor ei că nu doar ea are nevoie de gândurile lor bune, ci mai degrabă concurenții care se luptă cu canicula la orice pas.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

„Îmi tratez o alergie solară care a apărut deși am folosit factor de protecție mare, dar se pare că nu a fost suficient pentru soarele arzător de aici. Trimiteți gânduri bune concurenților noștri, căci ei se luptă cu canicula în fiecare minut din cursă”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iulie 2022 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.