Bia Khalifa și tatăl ei au purtat o discuție ca doi oameni maturi și au ajuns la o înțelegere în cele din urmă. Deși nu și-au vorbit deloc timp de șase ani, aceștia au decis să se împace, iar creatorea de conținut pentru adulți a oferit un interviu în care a relatat cum s-a întâmplat totul.

Bia Khalifa s-a împăcat cu tatăl ei

Bia Khalifa nu a avut niciodată o relație prea bună cu tatăl ei, din cauza căruia a avut mult de suferit pe vremea când era doar un copil. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost abuzată de părintele ei, motiv pentru care nu a putut să îl ierte. În cadrul unei emisiuni în care a fost invitată, la un moment dat, blondina a explicat că problema nu era la el, ci mai degrabă la tatăl ei și având în vedere situația nu are cum să repare relația lor.

Creatoarea de conținut pentru adulți a povestit că tatăl acesteia nu o trata deloc bine și deși încerca să le vorbească oamenilor din jur despre asta, nimeni nu o credea. I-a fost greu, aniin au trecut, iar după ce a mai crescut, nu a mai vorbit deloc cu el.

”Nu am cum să repar relația, pentru că problema nu este la mine, ci la el. Tata a devenit foarte agresiv și cu mine. Am încercat cât de cât să spun cuiva, dar nu m-a crezut nimeni, pentru că tata mereu a știu să ascundă chestia asta. Mă punea să aleg din grădină, la casa unde stătea în Italia, tot felul de insecte și mă punea să le mănânc. Ne mai punea să luăm scama de jos cu degetul și să o mâncăm… Chestiile astea au rămas o traumă pentru mine”, a declarat Bia Khalifa, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Au trecut șase ani de când Bia Khalifa și tatăl ei nu au mai vorbit deloc, iar de curând vedeta a simțit nevoia să poarte o discuție cu părintele său. Vedeta a primit un mesaj de la el, moment în care Bia i-a zis care sunt intențiile sale și a decis să meargă în Palma de Mallorca, unde se afla la momentul acela. I-a zis acestuia adevărul, că suferă pentru faptul că nu sunt în relații foarte bune și așa au început să discute, iar ușor, ușor s-au împăcat, iar blondina a vorbit sincer despre cele întâmplate. Toate acestea s-au întâmplat înainte de Crăciun, ceea ce înseamnă că a început anul așa cum trebuie.

Citeste si:
Dinu Maxer, declarații dureoase despre divorț. A sperat la o...
Dinu Maxer, declarații...

”M-am împăcat și cu tata după 6 ani, înainte de Crăciun. Mi-a scris tati, ”Hei, Bia, ce faci?”. Pentru mine a fost un mesaj neașteptat, i-am zis că ”bine, tu?. Mi-a zis că e pe acasă. L-am întrebat dacă e în România, că mi-a trimis o poză. Mi-a zis că e în Palma de Mallorca, i-am zis că vreau să merg la el să vorbim că a venit momentul să discutăm ca niște adulți și a spus că atunci când vreau eu pot să merg. I-am zis că sufăr foarte mult că nu suntem în relații bune și mi-a spus că vrea cu mare drag și că i se pare corect să vorbim orice, să nu vorbesc cu alții, că doar pe noi ne ascultă și e foarte curios să vadă ce are să-i spun și ce vrea să-mi spună și el”, a declarat Bia, pentru spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.