Bia Khalifa este din nou îndrăgostită, iar recent a făcut câteva declarații despre bărbatul de care s-a îndrăgostit, dar căruia nu i-a dezvăluit identitatea. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este foarte fericită alături de el, iar pentru ea este tot ceea ce contează.

Bia Khalifa iubește din nou

După ce a participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro TV, Bia Khalifa a reușit să le atragă atenția multor persoane. Unii bărbați ar da orice să fie cu ea, dar se pare că vedeta are ochi pentru unul singur, iar acesta este chiar partenerul ei de viață, căruia a refuzat să îi dezvăluie identitatea, cel puțin pentru moment, pentru că vrea să se bucure doar ea de el.

Blondina a recunoscut că nu o interesează cu ce anume se ocupă acesta, pentru că nu a reținut din prima. De asemenea, vedeta a zis clar că își dorește o viață de lux, plină de vacanțe, pentru că îi plac banii și puterea fără de care nu ar putea trăi vreodată, indiferent de cât de tare l-ar iubi pe cel de lângă ea. Mai mult de atât, creatoare de conținut a zis că nu ar accepta nici să stea la cratiță, chiar dacă îi place să gătească. Nu se vede făcând acest lucru în fiecare zi, pentru că are un job care necesită mult timp la rândul lui.

”Nu știu dacă o să dezvălui identitatea, pentru că momentan este privată și este doar al meu. Mă mai interesează pe mine cu ce se ocupă? Nu știu, ceva cu științe robotice, ceva cu inteligență robotică, nu mai țin minte. Așa merit, așa mi se cuvine (n.r. vacanțe de lux). Aceasta este viața pe care mi-o doresc, mie imi plac banii, puterea”, a declarat Bia Khalifa, pentru Antena Stars.

Bia Khalifa s-a gândit serios la viitorul ei despre care crede că poate fi plin de surprize. La un moment dat, a povestit că poate va veni vremea în care va renunța la personajul pe care și l-a creat în mediul online și va fi Bianca Niculai. Nu a negat nici faptul că vrea să devină mamă, deși nimeni nu ar putea să o vadă în această postură, având în vedere imaginea pe care și-a făcut-o în ultima vreme. Fosta concurentă a emisiunii de la Pro TV de unde a fost eliminată din cauza comportamentului total nepotrivit pe care l-a avut față de colegii lui a spus că vrea să facă o fetiță pe care să o îmbrace în roz, dar nu spune nu nici ideii de a naște un băiețel/

Citeste si:
Care sunt preferații lui Jorge de la Survivor. Ce a declarat despre...
Care sunt preferații lui...

”Nu știu dacă aș sta la cratiță, îmi place să gătesc, dar nu mă văd să fac asta în fiecare zi, pentru că am un job. Mai știi ce ne rezervă viitorul? Eu pot oricând să mă las de personaj și să fiu o Bianca Niculai. Eu vreau să fac o fetiță și să o îmbrac cu roz, sau un băiețel”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2022 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.