Bia Khalifa a fost descalificată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Filmarea cu eliminarea acesteia a devenit virală pe TikTok, acolo unde au oamenii au afirmat că s-a făcut, în sfârșit, dreptate în cazul acesteia. Ce a dus, de fapt, la o asemenea situație.

Bia Khalifa a fost descalificată din concurs

Bia Khalifa a acceptat cu mare drag invitația de a participa la cunoscuta și îndrăgita emisiune „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, unde a reușit să dea dovadă de faptul că este o femeie competitivă, dar și foarte dură cu toți ceilalți colegi, atunci când simțea nevoia să o facă. De asemenea, s-a făcut remarcată și prin intermediul scandalurilor în care a fost implicată cu rivalii ei din concurs, blondina folosind mereu un limbaj necorespunzător, dar și o atitudine greșită, devenind chiar și agresivă cu aceștia.

Producătorii emisiunii au decis, după mai multe zile, să o descalifice din concurs, după ce a pornit un întreg război împotriva lui Ami, pe care nu doar că a jignit-o, dar a făcut și un gest pe care nimeni nu l-a mai putut trece cu vederea și anume a scuipat-o, într-un moment în care s-a enervat la culme. Creatoarea de conținut interzis minorilor i-a șocat atât pe colegii ei, cât și pe cei din echipa emisiunii, iar acest lucru a dus la descalificarea ei, deși era o concurentă de temut pentru ceilalți, care reușea să câștige probele chiar și în potriva bărbaților.

Ami a transmis și ea un mesaj în mediul online în legătură cu acest subiect, spunând că emisiunea la care participă a surprins-o din toate punctele de vedere, plăcute și mai puțin plăcute. Cântăreața a realizat că nu i-a fost cea mai mare frică de animale, ci de oamenii cu care a fost nevoită să petreacă zile în șir. Cu toate acestea, a reușit să învețe cum să se apere. Nu i-a fost deloc ușor nici lucrul acesta, dar nici să doarmă pe scânduri, să ducă la bun sfârșit probele și nici să îndure foamea. În plus, a văzut pe pielea ei cum este să simți singură între atât de mulți oameni și cum este să primeștui bullying, dar se mulțumește cu faptul că a trecut și acest test.

”Sunt plină de recunoștință pentru tot ceea ce am și pentru tot ceea ce iubesc! Nu de altă, dar show-ul asta m-a surprins în toate modurile posibile. Plăcute și mai puțin plăcute. M-a trezit la realitate și-am descoperit că cel mai teamă nu mi-a fost de animale, ci de oameni. Însă tot de la ei am învățat acolo și cum să mă apar.

Citeste si:
Bia Khalifa și Vica Blochina, la cuțite. De la ce a început...
Bia Khalifa și Vica Blochina,...

Nu mi-a fost greu să dorm pe scânduri, nici să beau shake-uri scârboase, ori să îndur foamea. Ci -singurătatea – pentru prima oară am simțit-o pe pielea mea la modul cel mai serios. (…) Am plecat să experimentez ceva nou – iar “noul” a venit și sub forme neașteptate. Pentru prima oară în viață mea am primit -bullying- neplăcut, însă am trecut și de testul asta”, a scris Ami, pe rețelele sociale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.