Jorge a vorbit despre preferații lui de la Survivor România, dar și despre eliminarea sa din competiția de la Pro TV, din cauza accidentării sale. Medicii au decis că nu poate continua în felul acesta, neavând starea necesară pentru a intra pe traseu. Ce a declarat fostul Faimos!

Jorge, despre preferații lui de la Survivor

Jorge a acceptat să participe la emisiunea Survivor România, cu gândul de a se întoarce acasă cu marele premiu, doar că norocul nu a fost de partea lor. El, deși nu era un om rău cu ceilalți concurenți, a purtat o discuție cu Doc la un moment dat, iar acesta i-a spus mai în glumă, mai în serios să fie atent să nu se accidenteze la degetul mic. La scurt timp după aceea, fostul Faimos s-a lovit la genunchi și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Eliminarea lui din emisiunea de la Pro TV a fost extrem de dureroasă. A recunoscut că a plâns de frustrare, pentru că îl durea faptul că nu a mai putut continua lupta din jungla Dominicană, din pricina rupturii de menisc pe care a suferit-o. Multora dintre colegii lui le-a părut rău că a fost nevoit să plece atât de devreme din concurs.

„Cred că este o combinație interesantă între neatenție, ploaie, dorință de a câștiga și nebunia mea. Nu are nicio legătură cu ghinionul sau blestemul cuiva, ci pur și simplu un moment nepotrivit care s-a întâmplat pentru că așa a fost voia Domnului. Eu mereu spuneam că sunt în competiție cât e spre binele meu absolut și al copiilor mei. Probabil, Dumnezeu a zis – Atât a fost pentru tine, mergi acasă. Am plâns de frustrare, mă durea, dar mai mult era o frustrare decât o durere în sine. E o ruptură de menisc care a avut loc pentru că așa trebuia să se întâmple”, a declarat Jorge, pentru tvmania.ro.

De asemenea, a povestit care sunt concurenții lui preferați de la Survivor România, tot ei fiind și cei în care are cea mai mare încredrere că vor ajunge până în finală sau chiar au șanse să câștige marele premiu al emisiunii. Din echipa Faimoșilor crede cel mai tare în Ștefi, iar de la Războinici în Alin, pe care îl vede destul de puternic și are toate abilitățile necesare pentru a ajunge în marea finală.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

„În acest moment, de la Faimoși o văd pe Ștefi, însă nu știi cine mai apare în triburi. Iar de la Războinici, surprinzător, deși Alin este puternic și are toată nebunia și abilitățile, cred că și Dan este un candidat bun pentru a câștiga. Am trei favoriți, doi pe care-i văd clar, Ștefi, Dan Ursa și unul, cu semnul întrebării, Alin Chirilă”, a mai povestit.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.