Dinu Maxer a dat declarații dureoase despre divorțul de Deea. Acesta a sperat la o împăcare cu femeia alături de care a trăit ani buni, pe care o iubea și cu care și-a întemeiat o familie, deși el nu și-a dorit deloc să devină părinte, din cauza trecutului său, dar nu a fost să fie.

Dinu Maxer, despre divorțul de Deea

Anunțul pe care Deea și Dinu Maxer l-au făcut, printr-o postare comună, legat de divorțul lor a fost unul șocant pentru întreaga lume mondenă. Cei doi nu au dat niciodată impresia că nu ar funcționa lucrurile între ei, tocmai de aceea vestea a venit ca un fulger mai ales pentru cei pentru care povestea lor de iubire era un exemplu. Aceștia se iubeau de mai bine de 18 ani și aveau o familie frumoasă, dar cu toate acestea, căsnicia lor a fost una sortită eșecului.

Într-o intervenție pe care Dinu Maxer a avut-o în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cristi Brancu, a făcut câteva mărturisiri de-a dreptul emoționante despre ultimele zile petrecute cu fosta lui parteneră de viață cu care a sperat că se va împăca, până pe ultima sută de metri. El a mai zis și că Deea a fost cea care și-a dat verigheta jos de pe deget, acela fiind momentul în care și-a dat seama că nu există cale de întoarcere.

Mai mult de atât, el a recunoscut faptul că iubirea lor a început să nu mai fie la fel, când a venit pe lume Maisa, iar primul gând de a divorța a venit pe 15 august 2022, când femeia a început să creadă tot mai tare faptul că relația lor devenise una banală și au încercat să stea departe unul departe de celălalt, dar niciuna dintre metodele folosite nu a dat roade, așa că au decis să depună actele pentru divorț/

„Am tot sperat că ne vom împăca, până în ultimul moment. Am tras mai mult. Tot ea a fost prima care și-a dat verigheta jos de pe deget și care în ultima perioadă nu mai posta poze cu mine, pentru că nu mai simțea(…) La noi nu știu dacă a ținut 17 jumate, dar 15 sigur. Iubirea noastră a început să scârțâie când a apărut Maisa pe lume. Poți să te duci și cu gândul la viața intimă, iubirea a suferit și a început să sufere, pentru că prima dată cuvântul divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine, că relația s-a transformat în una banală, platonică (…) Eu până în ultima secundă am sperat că se întâmplă ceva. Nu am reușit, dacă nu am reușit până nu am încheiat actele… Am testat și această relație la distanță, avem patru săptămâni de când Deea s-a mutat, cuplul era despărțit, nu mai eram un cuplu (…)”, a declarat Dinu Maxer, emisiunea lui Cristi Brancu.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2023 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.