Participarea la Survivor România este o adevărată provocare pentru toți cei care au avut curajul să accepte o asemenea provocare. Unii au emoții pentru ceea ce va urma, alții nu au niciun fel de așteptare cu privire la ceea ce va urma, dar cert este că fiecare dintre ei va avea parte de o experiență unică și foarte, foarte grea din toate punctele de vedere.

Vica Blochina, despre participarea la Survivor

Filmările pentru îndrăgita emisiune de la Pro TV, Survivor România, vor începe în doar câteva zile, iar concurenții au plecat deja în Republica Dominicană. Înainte ca aceștia să se îndrepte către jungla Dominicană și a rămâne fără telefoane, au dat câteva declarații despre participarea lor în concurs, despre temerile pe care le au, dar și despre așteptări. Mulți dintre fanii blondinei au fost curioși să afle care este motivul pentru care a decis să accepte marea provocare de a participa la acest concurs care nu este deloc ușor din niciun punct de vedere.

Vica Blochina a oferit câteva declarații despre Survivor România și a început prin a da de înțeles că a fost convinsă să plece în Republica Dominicană, deoarece s-a gândit că are parte de o vacanță gratis și de un detox de câteva luni și chiar nu a dorit să rateze. De asemenea, a recunoscut că îi este frică de foarte multe lucruri, iar după ce a semnat contractul s-a gândit la anumite aspecte pe care nu le luase în considerare.

”Cum am fost convinsă să merg la Survivor? Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox. Este pentru prima oară în viața mea în care mă stresez, după ce am semnat, pentru că îmi e frică de foarte multe lucrurif, a declarat Vica Blochina, pentru Pro TV.

Ca oricare dintre ceilați concurenți, se teme că la un moment dat ar putea să cedeze din cauza presiunii, a oboselii, dar și din cauza stresului și a foamei. Are, cu toate acestea, o strategie și se bazează foarte tare și anume va apela la un joc psihologic în care are mare încredere. Temerile sale sunt legate și de faptul că nu va avea deloc intimitate, că va fi nevoită să stea cu multă lume și nu avea o baie sau un pat în care să doarmă, dar admiratorii ei au încredere că se va descurca de minune.

”Cea mai confruntare pentru mine este să dorm… să nu am deloc intimitate și să stau cu foarte multă lume și să nu am patul meu. Și să nu am wc!”, a mai zis ea.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.