Lidia Buble și sora sa, Estera Buble, au fost invitate împreună în cadrul podcast-ului moderat de Elwira și Mihai Petre, unde au vorbit despre multe aspecte importante din viața lor și unde cântăreața a adus vorba chiar și despre căsătorie și copii, fapt care i-a luat prin surprindere pe fanii acesteia.

Lidia Buble, despre căsătorie și copii

Lidia Buble este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, iar dacă pe plan profesional lucrurile îi merg de minune, fosta concurentă de la Asia Express nu poate afirma același lucru și despre viața personală. De când i-a și Răzvan Simion, prezentatorul de la Antena 1, au decis să o ia pe drumuri diferite, vedeta nu a mai reușit să își găsească liniștea cu adevărat în brațele unui alt bărbat. Cântăreața a mai fost și în alte relații, dar niciuna dintre ele nu a fost una de durată, ceea ce i-a făcut pe fanii ei să se întrebe dacă va întâlni vreodată bărbatul visurilor.

Lidia Buble preferă să fie discretă, de la o vreme, în ceea ce privește viața ei privată, dar nu a fost mereu așa. Ultimele sale relații nu doar că au marcat-o, dar au reușit și să o învețe extrem de multe lucruri, inclusiv care sunt greșelile pe care nu ar trebui să le mai repete în ceea ce privește un eventual iubit. Frumoasa artistă nu a zis concret dacă există sau nu un bărbat care face parte din viața sa, dar nu a negat sub nicio formă faptul că și-ar dori să se așeze la casa ei.

În ceea ce privește așezarea la casa ei și întemeierea familiei, artista nu a simțit niciodată o presiune asupra sa, pentru că a fost mereu genul de persoană care a preferat să aștepte ca lucrurile să se întâmple natural. Lidia Buble își dorește să se căsătorească, dar și să devină mamă, ba chiar vrea să aducă pe lume trei băieți, dar nu se grăbește și nici nu vrea să se simte cumva presată de vorbele celor din jur. Vrea să ia lucrurile pas cu pas, să se bucure de fiecare etapă a vieții sale și când va veni vremea ei, va fi pregătită.

„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, a zis Lidia Buble, în podcast-ul lui Mihai Petre și al Elwirei.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Decembrie 2022 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.