Lidia Buble a dat câteva declarații despre parcursul său în cadrul competiției „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, unde nu a rezistat atât de mult pe cât s-au așteptat fanii ei, singura femeie care a mers până la capăt și care s-a întors în țară și cu marele premiu fiind Anisia Gafton.

Lidia Buble, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Lidia Buble se află pe lista vedetelor de la noi din țară care au acceptat provocarea de a participa în cadrul îndrăgitei emisiuni de la Pro TV, „Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cântăreața nu a rezistat prea mult timp în concurs, cerând chiar ea să fie eliminată, moment în care admiratorilor ei le-a părut cu adevărat rău pentru acest lucru, dar mai ales pentru fapul că nu au avut cum să o susțină. A fost o dovadă de curaj din partea ei, mai ales că este o competiție despre care nu mulți au avut cum să afirme că este una ușoară.

Recent, vedeta a dat câteva declarații despre experiența din Republica Dominicană care i-a schimbat viața în adevăratul sens al cuvântului. În momentul în care se afla încă în concurs, cel mai mult a dus lipsa mâncării și și-a făcut promsiunea că oriunde va merge în această lume, nu va mai fi niciodată pretențioasă în ceea ce privește mâncarea și nici nu va mai lăsa în farfurie, așa cum proceda înainte de a participa la acest concurs.

Deși este o persoană care are mare grijă de felul în care arată și face multă mișcare, în timp ce se afla în jungla Dominicană se bucura când ajungea să se baloneze, deoarece nu mai stăteau deloc hainele pe ea, iar asta o enerva la culme. În ceea ce privește greutatea sa, Lidia Buble a zis că a slăbit în jur de 8 kilograme și tocmai de aceea ajunsese să își prindă hainele cu elastice de păr. În mod clar a avut ceva de învățat de pe urma participării la acest concurs, iar a nu mai face mofturi la mâncare este doar unul dintre ele.


„Am promis că în momentul în care o să ajung acasă, dar nu doar acasă, oriunde în lumea asta o să mă poarte pașii, eu nu o să mai zic niciodată că mâncarea nu e bună. Nu există, din gura mea nu o să mai auziți lucrul ăsta. Nu mai fac mofturi, nu mai există să las în farfurie că vezi Doamne că mă îngraș.

Citeste si:
Lidia Buble și-a băgat fanii în ceață, după ce s-a lăudat că a...
Lidia Buble și-a băgat fanii...

Ca să înțelegeți, eu acolo în junglă mă bucuram când mă balonam și aveam un pic de burtică. Nu mai stăteau hainele pe mine. Am slăbit cred că vreo 8 kilograme. Eu personal le prindeam (n.r. hainele) cu elastice de păr, cu agrafe. La un moment dat îmi pierdusem și elasticul de păr, nu mai aveam cu ce să-mi leg pantalonii”, a declarat Lidia Buble, conform ego.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2022 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.