Mădălina Crețan a făcut mărturisiri despre seara în care a murit Nosfe și s-a abținut cu greu să nu înceapă să plângă. Este primul Crăciun pe care ea și fiica lor, Iris, l-au petrecut fără artist și nimic nu se poate compara cu durerea simțită de femeie în această perioadă. Deși îi este greu, încearcă să rămână puternică de dragul copilului ei care are nevoia de ea mai tare ca oricând.

Mădălina Crețan, mărturisiri cu ochii în lacrimi

Mădălina Crețan și-a găsit puterea, la două luni de la moartea soțului ei, de a vorbi despre seara în care acesta a plecat în lumea celor drepți. Nosfe a susținut un concert în noaptea respectivă, unde a fost însoțit de către soția sa, care a observat că acesta nu se simțea deloc bine și care a coborât cu el de pe scenă, moment în care l-a luat la întrebări. Deși el avea un sentiment ciudat încă din timpul show-ului, inițial femeia s-a gândit că are putea fi de la emoții sau de la oboselă, i-a trecut mai apoi prin gând faptul că ar putea fi vorba de ceva mai rău.

„Eu am fost cu el în seara aia. El îmi spunea doar că băuse foarte mult acid că simțea că are un nod în capul pieptului și că, dacă o să reușească să dea gazele respective afară, o să fie ok. În rest, el a avut acest sentiment din timpul concertului și am coborât cu el de pe scenă, iar eu atunci l-am supus unui interogatoriu, adică m-am speriat și m-am gândit că poate de la oboseală, de la emoții, poate să fie ceva mai grav decât crede el”, a declarat Mădălina Crețan, pentru Antena Stars.

Partenera de viață a regretatului artist s-a gândit chiar să cheme ambulanța, la un moment dat, doar că el părea stăpân pe sine și nu dădea deloc impresia că ar avea nevoie de îngrijiri medicale și ea perfect conștient de ceea ce se petrecea în jurul lui și stătea în picioare. Chiar dacă ea își făcea griji, artistul încerca să o liniștească spunând că este în regulă.


„Eu am vrut să chem ambulanța, doar că el a fost extraordinar de stăpân pe el... nu știu, am înțeles între timp că sunt persoane care transpiră, amețesc, se albesc la față, dar el nu avea absolut nimic, adică era perfect conștient, stătea drept pe picioare. Îmi spunea încontinuu să stau liniștită că el e ok, trebuie doar să elimine aceste gaze”, a mai zis soția artistului.

Citeste si:
Cum e viața Mădălinei Crețan fără Nosfe. Ce face în fiecare seară...
Cum e viața Mădălinei Crețan...

De asemenea, Mădălina Crețan a povestit cum au decurs lucrurile până în momentul în care și-a găsit soțul fără suflare în sufragerie, după ce a auzit o bubuitură. I-a fost extrem de greu să mai discute și despre ceea ce s-a întâmplat după, pentru că nici acum nu se poate obișnui cu ideea că Nosfe a murit și are impresia că viața pe care o trăiește acum nu îi aparține.

„L-am întrebat dacă vrea să mergem acasă și mi-a zis că da, că era multă gălăgie, cumva se strânseseră o parte din prietenii noștri în jurul lui. Ne-am urcat în mașină, a fost ok pe drum, am vorbit cu el, nu se văita neapărat de o durere. Am ajuns acasă, este o traumă acest moment pentru mine, îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, ne-am schimbat, el în trening, eu în pijama, și mi-a spus că el vrea să meargă să mai stea puțin la laptop să se liniștească, pentru că de fiecare dată, după un astfel de concert, nu te poți pune în pat să te culci că rămâi cu adrenalină, cu agitație și el, de obicei, își făcea un ceai și se uita la un serial.

Citeste si:
Jean Gavril, despre noaptea petrecută în același pat cu Andreea...
Jean Gavril, despre noaptea...

A crezut că și-a uitat telefonul în mașină, dar a descoperit ulterior că era în buzunarul de la geacă. Mi-a zis că se duce să-l ia și i-am zis că mă duc eu, că nu se simte neapărat ok și mi-a zis foarte coerent că se duce el, că e în trening și că eu sunt în pijama, să nu fiu nebună, că era frig afară. El s-a dus și nu a mai ajuns, a căzut în casă, lângă ușa de la intrare, în sufragerie, practic. Am auzit doar o bubuială foarte mare și de aici chiar nu pot...”, a mai zis Mădălina Crețan.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.