Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni, deoarece nu este prima dată când vorbește despre locuința respectivă. Singurul lucru pe care oamenii nu îl știau este legat de preț, dar ea nu s-a mai ascuns, ci le-a spus clar cât a fost nevoită să scoată din buzunar.

Brigitte Pastramă, despre casa cumpărată în Dubai

Brigitte Pastramă este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere, deși lucrurile nu au stat mereu bine în viața sa. Vedeta a trecut prin multe momente care au pus-o la încercare legate de partenerul ei de viață, dar cel mai important este că acum toate îi merg din ce în ce mai bine. Trăgând linie, la final de an, vedeta poate spune că a avut un an bun, iar cea mai realizare este legată de faptul că și-a cumpărat o casă în Dubai.

Fanii acesteia adevărați s-au bucurat enorm pentru reușita sa, dar au avut și câteva întrebări care le-au stat pe buze, dar pe care nu au avut ocazia să i le adreseze vreodată. Cu toate acestea, în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a acordat a vorbit despre cel mai așteptat subiect și anume banii pe care i-a dat pe casa din Dubai. Brigitte Pastramă a dat și detalii legate de zonă sau de felul în care aceasta arată.

Ei bine, Brigitte Pastramă și partenerul ei de viață s-au gândit serios să se stabilească în Dubai, în viitorul apropiat, iar primul pas pe care ar fi trebuit să îl facă pentru ca acest lucru să se întâmple a fost cumpărarea casei care a costat 320 de mii de dolari și care se află într-o zonă faimoasă din Dubai Land, unde sunt numai vile și de unde fac în jur de un kilometru până la Club Trump.

”Aici, în Dubai, avem două dormitoare cu două băi, un living cu încă o baie, o cameră de serviciu, nu avem dressing separat așa cum avem în România, avem și o bucătărie americană și o curte, care este jumătate din curtea pe care o avem aici. Este într-o zonă foarte faimoasă din Dubai Land, o zonă de vile, este la jumătate de kilometru de Club Trump. A costat, împreună cu taxe, 320.000 de dolari, asta din cauza că am cumpărat-o de la un localnic”, a declarat Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

Citeste si:
UNTOLD - Primul Mega Festival din Dubai va avea loc în perioada 15...
UNTOLD - Primul Mega Festival...


”Noi dorim să ne terminam rezidența acolo. Îmi place foarte mult mentalitatea oamenilor care trăiesc în Dubai. Ei respectă cu strictețe absolut totul”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.