Theo Rose a fost invitată de curând în cadrul podcast-ului moderat de Radu Țibulcă și a făcut o serie de dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate despre viața ei personală, despre relația pe care a avut-o cu Alex Leonte și singurul regret pe care îl are în ceea ce îl privește, dar și despre multe lucruri pe care le-a trăit, după ce s-au despărțit.

Theo Rose a rămas cu regrete

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose, înainte de a fi împreună cu Anghel Damian, a format un cuplu cu Alex Leonte. Cei doi au petrecut mai bine de cinci ani unul în compania altora și deși au avut parte de foarte multe momente frumoase, există un lucru pe care artista îl regretă în ceea ce îl privește pe fostul ei partener de viață și anume faptul că nu a pus capăt relației mult mai devreme decât au făcut-o. Separarea de nepotul lui Nea Mărin nu a fost deloc una ușoară pentru cântăreață, pentru că ei au crescut împreună și și-au fost alături, în mod real, în orice situație.

Deși povestea lor de iubire a ajuns la final, iar Theo Rose are un nou partener de viață și este însărcinată cu acesta, a rămas în relații bune cu Alex Leonte, pentru că mai presus de orice ei au fost prieteni buni. Discutau despre orice, la vremea aceea, iar acum se pot baza unul pe celălalt, pentru că au fost cinci ani pe care i-au perecut împreună și în care au învățat să aibă încredere în ei. Când vine vorba de relația în care este acum, artista consideră că este fix unde ar trebui, cu cine trebuie și făcând lucrurile pe care trebuie să le facă. Este fericită și asta este tot ceea ce contează, de fapt, pentru viitoarea mămică.

„E ciudat să spun chestia asta. S-a terminat cu anxietatea, simt că sunt unde trebuie să fiu, că mi s-a umplut un gol. Eu nu mă feresc, spun absolut tot, simt că asta trebuia să se întâmple.

Am fost hotărâtă că vreau să fac schimbarea asta, lucrurile s-au întâmplat foarte frumos. A fost greu să mă obișnuiesc cu ideea. A fost grea separarea de Alex, pentru că noi am crescut împreună și a fost greu. Am trecut prin faze dureroase, dar cred că ăla a fost și prețul că n-am avut curajul să oprim chestia asta când trebuia.

Eu cu Alex și acum suntem în relații foarte bune, noi am fost foarte buni prieteni, discutam absolut orice, am fost sprijin real unul pentru altul. Noi și acum ne putem baza unul pe altul, au fost cinci ani de zile, noi ne raportam acum normal unul la altul. Cred că lucrurile trebuia oprite de dinainte.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Noi am început de copii și ne-am construit relația pe un soi de sinceritate si prietenie, de asta s-a si terminat așa frumos. Au fost multe presiuni puse pe amândoi, mai ales pe el, pentru că toată lumea se aștepta să iasă scandal”, a povestit Theo Rose, în cadrul podcast-ului moderat de Radu Țibulcă.

Asta nu este tot. Frumoasa artistă a vorbit și despre momentul în care s-a aflat că este împreună cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul. Theo Rose este ferm convinsă că doar cineva din jurul ei ar fi putut să dea pontul despre relația lor, fiindcă nu știau prea multe persoane ce se petrecea între ei. Nu și-a dorit să facă un caz din asta, ci doar s-a bucurat că a reușit să treacă prin toate mai bine decât s-ar fi așteptat.

„Noi ne-am trezit în chestia asta. Clar cineva din jurul nostru (n.red. al ei și al lui Anghel Damian) a făcut chestia asta cu pontul. Pe lângă mine am oameni care mă vând, dar nu vreau să fac vreun caz din asta. Am trecut prin chestia aia mai bine decât mă așteptam, ușor n-a fost”, a mai declarat artista.

Citeste si:
Mădălina Crețan, despre modul în care i s-a schimbat viața după...
Mădălina Crețan, despre modul...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.