Anul 2022 a fost cel mai greu din viața Anei Baniciu, dar artista a preferat să nu arate lucrul acesta și nici să nu îl aducă în discuție până acum. La final de an, privind în urmă, a făcut un rezumat cu toate situațiile prin care a trecut, cu toate proiectele în care a fost implicată, dar și cu toate lucrurile care i-au schimbat viața și nu neapărat în bine.

Ana Baniciu, despre cel mai greu an din viața sa

Ana Baniciu este o familistă convinsă, care ar face orice pentru cei dragi și care a suferit enorm din cauza pierderii mamei sale. Deși în 2022 i s-au întâmplat destul de multe lucruri care ar fi trebuit să îi aducă doar zâmbetul pe buze, toate acestea au fost umbrite de decesul mamei sale, cea mai importantă femeie din viața ei, pe care a iubit, pe care a respectat-o și de care a avut grijă până în clipa în care și-a dat ultima suflare. Îi simte lipsa la orice pas, mai ales că era era cea la care apela ori de câte ori avea nevoie chiar și de un simplu sfat.

An de an, fiica lui Mircea Baniciu obișnuiește să facă un rezumat, un videoclip în care să atașeze imagini prin intermediul cărora să le arate oamenilor care au fost cele mai frumoase momente din an datorită cărora a avut zâmbetul pe buze. Nu este cazul și la finalul lui 2022, care a fost cel mai greu an din viața sa, în care a funcționat pe pilot automat și care deși i-a rupt inima în bucăți, a preferat să nu arate lucrul acesta și să nu se plângă, conștientă fiind că oamenii nu vor să vadă asta

„Sper sa știu cum să încep… Obișnuiesc să fac la sfârșitul fiecărui an un rezumat, un clip în care să lipesc imagini cu tot ce m-a bucurat și amuzat în anul care se încheie! 2022 m-a pus însă pe pilot automat, am funcționat cumva din inerție, n-am arătat, nu m-am plâns, nu m-am dat cu c**** de pământ pentru că așa am promis în luna mai. Ce nu se vede nu înseamnă că nu există”, a transmis Ana Baniciu, pe Instagram.


Cel mai greu i-a fost să se acomodeze cu ideea că mama ei nu mai este în viață. Artista a fost alături de femeie timp de mai bine de două luni, după care trupul ei a cedat în fața problemelor de sănătate cu care aceasta se confrunta. Ana Baniciu a suferit enorm și încă o face, dar și-a găsit puterea de a urca pe scenă alături de cei de la Dj Project alături de care a susținut concerte în toată țara, în ultimele luni. Oamenii pe care i-a întâlnit la concerte, familia și prietenii au fost cei care i-au dat și puterea de a merge mai departe.

Citeste si:
Andreea Bălan le-a dat replica răutăcioșilor din mediul online. Ce...
Andreea Bălan le-a dat...

„De departe cel mai greu an din viața mea, scenariul la care nici nu aveam forța să mă gândesc vreodată și totuși am reușit sa găsesc o cale să fac ce iubesc… probabil asta m-a făcut să și zâmbesc, familia, prietenii și faptul ca m-am întâlnit cu voi, datorită proiectului Dj Project care nu întâmplător a apărut când eram cu mama în spital! M-am intalnit cu oameni zâmbitori și fericiți să mă vadă, am cântat și am scos tot ce era de scos din mine pe scenă. Pozele astea sunt făcute într-o seara cu cantare din vara trecută și sper să vă îndemne pe toți să găsiți puterea din voi, ea există și e imensă, faceți ce va place și ascultați universul! Vă mulțumesc!”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.