Ana Bnaiciu a ajuns, de curând, la spital și le-a povestit fanilor ei de ce anume au stat lucrurile în felul acesta. Unii au crezut că se țin ghinioanele lanț în cazul ei, mai ales că a fost de curând jefuită, în timp ce susținea un concert într-unul dintre cele mai mari orașe din țară.

De ce a mers Ana Baniciu la spital

Ana Baniciu a intrat în atenția oamenilor care o urmăresc pe Instagram, după ce le-a povestit acestora prin ce anume a fost nevoită să treacă, în timp ce susținea un concert în Timișoara. Niște oameni au avut grijă să îi spargă mașina, chiar în timp ce ea se afla pe scenă, din care i-au furat geanta, dar i-au lăsat actele. Vedeta avea în geanta respectivă niște căști cu ajutorul cărora a reușit să dea până la urmă de indivizi, până când aceștia și-au dat seama și le-au aruncat într-un parc.

Pagubele nu au fost atât de mari, deși vedetei îi pare rău de geanta aceea, pentru că era un obiect valoros, dar și pentru că o primise din partea iubitului ei, Edy Kovacs, așadar avea o valoare sentimentală. La scurt timp după ce a trecut printr-o asemenea situație complicată, vedeta le-a mai povestit fanilor ei și că a fost nevoită să facă o vizită la spital, moment în care cei mai mulți dintre ei s-au speriat, crezând că a pățit ceva rău și au luat-o la întrebări. Pentru a-i liniști pe cei cărora cu adevărat le pasă, cântăreața a povestit clar de ce anume a decis să meargă la spital.

Ei bine, Anei Baniciu nu i s-a întâmplat nimic grav, ci doar a crezut că este vremea pentru un control de rutină. Cea mai importantă este prevenirea unei anumite afecțiuni, în cazul în care aceasta există, iar Ana Baniciu știe bine acest lucru, motiv pentru care a vrut să se asigure că este perfect sănătoasă. La final, și-a sfătuit admiratorii să facă același lucru și să meargă și el la un astfel de control, pentru că sănătatea este pe primul loc sau, cel puțin, așa ar trebui să fie.

”Am venit la doctor, la control, de rutină doar, să vedem că este totul în regulă pentru că eu le am pe ale mele. Vreau să știu că suntem sănătoși, înainte de toate, așa că mergeți și voi la control, că nu știi ce și cum”, le-a povestit Ana Baniciu fanilor, pe Instagram.

Citeste si:
Elena Gheorghe are probleme serioase de sănătate. Cu ce afecțiune...
Elena Gheorghe are probleme...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.