Ana Baniciu s-a ales cu mașina spartă, la scurt timp după ce a susținut un concert în Timișoara. Vedeta le-a povestit fanilor prin ce a trecut, pe contul ei oficial de Instagram, unde ține legătura cu urmăritorii ei aproape în fiecare zi.

Hoții i-au spart mașina Anei Baniciu

De la o vreme, Ana Baniciu susține concerte în toată țara. De cele mai multe ori, cântăreața preferă să meargă cu mașina personală, deoarece îi este mult mai ușor să se deplaseze, mai ales când este vorba despre niște distanțe lungi, cum a fost și în cazul ultimei cântări. Cântăreața se afla la Timișoara, unde a susținut un concert în fața a sute de oameni, dar unde în același timp a avut parte de o surpriză neplăcută. Artistei i-a fost spartă mașina, din care hoții au furat geanta, dar fără a-i lua portofelul cu actele de care, în mod evident, prădătorii nu aveau deloc nevoie.

Totul s-a întâmplat, în timp ce vedeta îi bucura pe oamenii veniți la eveniment cu muzica ei. Imediat cum a remarcat ceea ce i s-a întâmplat, Ana Banciu a alertat autoritățile care au reușit să dea de urma hoților, datorită căștilor care se aflau în geanta respectivă. La un moment dat, persoanele respective și-au dat seama de cele petrecute și au aruncat căștile într-un parc, scăpând fără urme.

Oamenii legii și-au făcut foarte bine treaba și au ajutat-o pe artistă să caute și căștile prin parc, doar că din păcate nu au putut prinde hoții până la momentul actual și, așadar, nici să îi recupereze geanta care era una destul de scumpă, după cum chiar ea a povestit și care, în același timp avea valoare sentimentală, deoarece era primită de la partenerul ei de viață. Nu se atașează de lucruri în general, doar că de data aceasta fiind un cadou de la Edy Kovacs iubea obiectivul respectiv.

''Am avut o noapte furtunoasă, noaptea trecută, în Timișoara pentru că am avut un eveniment aici, am cântat și în timp ce cântam niște băieți tare drăguți mi-au umblat la mașină, mi-au furat geanta, însă mi-au lăsat portofelul cu actele, altfel rămâneam și pe aici, că nu mai aveam buletin. Am sunat la 112 și a venit poliția.

Citeste si:
Au fost găsiți hoții care i-au spart casa lui Culiță Sterp. Aceștia...
Au fost găsiți hoții care...

În geantă aveam niște AirPods, care după cum știți căștile astea se pot localiza de pe telefon, i-am localizat până într-un punct când probabil au aruncat căștile într-un parc. Să mă vedeți cu poliția noaptea prin parc. Să mă vedeți pe mine pe tocuri noaptea prin parc cu cei doi polițiști care au venit și au fost tare drăguți și au venit mine în căutare.'', a declarat Ana Baniciu, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.