Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară pe data de 19 decembrie, iar la scurt timp după aceea le-a vorbit fanilor despre naștere, despre fetița pe care a adus-o pe lume, dar și despre medicii care au ajutat-o și care i-au dat încredere să nască în România.

Andreea Antonescu, mulțumită de medicii care au ajutat-o să nască

Andreea Antonescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul ei de viață, iar recent cei doi au devenit părinți și nimic nu se compară cu fericirea și emoțiile pe care le-a simțit în clipele acelea. Despre emoțiile pe care le-a avut a povestit faptul că i-a crescut tensiunea la 18, dar cel mai important este că și-a revenit destul de repede și s-a bucurat de moment așa cum se cuvine. Mama acesteia și fiica ei, Sienna, au avut și ele un rol aici, pentru că au decis să vină din America special pentru ziua de 19 decembrie, ceea ce i-a dat și mai mari emoții vedetei.

Ea a preferat să le facă fanilor ei cunoștință cu micuța pe care a adus-o pe lume încă din a doua zi, iar recent s-a pozat din nou alături de fiica sa, a postat imaginea pe Instagram și a transmis un mesaj emoționant în dreptul acesteia. Cântăreața a fost conștientă că nu are de ce să își facă griji în ceea ce privește nașterea, pentru că și-a ales un medic bun care i-a fost de mare ajutor și căruia îi este profund recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut pentru ea și pentru familia sa.

„19.12.2022 este o dată care mi-a schimbat viața! Cu emoții de nedescris am pornit spre Medicover Romania, unde știam că mă așteaptă domnul Dr. Eram conștientă că nu am de ce să mă tem pentru că am ales să nasc în România datorită încrederii pe care o am în dumnealui de atâția ani de când îi sunt pacientă. Cu toate acestea, nu vă puteți imagina ce era în sufletul meu știind că în cel mai scurt timp îmi voi ține a doua minune în brațe”, a scris Andreea Antonescu, pe Instagram.

Andreea Antonescu a adus pe lume o fetiță care a primit nota 10 la naștere, iar faptul că nu a avut probleme cu aducerea ei pe lume a fost tot ceea ce și-a dorit, dar este perfect conștientă de faptul că nu avea de ce să își facă griji în acest sens, pentru că pe tot parcursul operației, a fost tratată exemplar, i s-a pus muzica preferată și a fost ținută de mână. S-a simțit ca într-o familie, având în vedere cât de bine a fost îngrijită și tratată.

Citeste si:
Ziua de 2 iulie, una tristă pentru Andreea Antonescu. Artista a...
Ziua de 2 iulie, una tristă...

„Mi s-au făcut ultimele pregătiri, tot personalul m-a încurajat, așteptându-se probabil sa fiu mult mai puternică, din ce văzuseră pe la TV și chiar sunt, dar nu atunci când vine vorba de fetițele mele. M-au ținut de mână, la propriu, pe tot parcursul operației, mi-au pus muzica preferată, de Crăciun, și au făcut glume… efectiv tot posibilul pentru a mă detensiona, însă nu m-am putut calma real decât în momentul în care m-au felicitat pentru că am născut o fetiță de nota 10. M-am simțit ca în familie în toate aceste zile petrecute în clinică, cu toată atenția și toate îngrijirile care ne-au fost acordate atât mie, cât și bebelinei. Cu asemenea medici și personal să tot naști…”, a mai transmis artista.

Citeste si:
Iuliana Beregoi și-a luat propria casă la 18 ani. Primele imagini...
Iuliana Beregoi și-a luat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.