Andreea Antonescu a postat deja prima imagine cu fiica ei, care a venit pe lume în urmă cu doar câteva zile. Vedeta a avut mari emoții și a mărturisit că nimic nu se compară cu bucuria pe care a simțit-o în momentele acelea și este de părere că doar părinții o pot înțelege în această situație.

Andreea Antonescu a postat prima imagine cu fiica sa

Andreea Antonescu este în culmea fericirii, după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta a adus-o pe lume pe fiica ei, în urmă cu doar două zile și nimic nu se poate compara cu bucuria pe care a simțit-o în suflet în acele momente. De regulă, nu este o persoană care să aibă probleme cu tensiunea, doar că de data aceasta i-a crescut la 18. Mai mult de atât, a avut parte și de o surpriză la care nu s-ar fi așteptat sub nicio formă. Mai exact, cântăreața a fost vizitată la spital de către fiica ei, Sienna, dar și de mama acesteia, care au venit în țară special pentru acest moment unic din viața artistei.

Vedeta nu s-a putut abține și le-a vorbit fanilor ei, direct de pe patul de spital despre clipele prin care a trecut, fiind recunoscătoare mai ales pentru faptul că fiica ei a venit pe lume perfect sănătoasă și că a primit nota 10 la naștere. Le-a mulțumit, în același timp, cadrelor medicale care s-au ocupat de ea, pentru că au făcut ca totul să pară mai ușor decât era și pentru că au avbut grijă ca totul să iasă perfect.

Mai apoi, Andreea Antonescu s-a bucurat și de vizita prietenei sale, Andreea Bălan, care a venit împreună cu fiicele sale să o vadă. S-a bucurat să le vadă fiindu-i alături și chiar a pus câteva imagini cu acestea la story. Nu este tot. În urmă cu scurt timp, artista a postat și prima imagine cu copilul ei, spre bucuria fanilor care erau nerăbdători să o cunoască pe micuță.

Sursa foto (c): Andreea Antonescu/InstaStory

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… Sienna. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a scris Andreea Antonescu în urmă cu două zile, în mediul online.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2022 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.