Andreea Antonescu a avut parte de o surpriză de zile mari după ce a devenit mamă pentru a doua oară, motiv pentru care i-a crescut și tensiunea cu care, de regulă, vedeta nu are niciun fel de problemă. Sinceră din fire cu toți fanii ei, ea nu a putut să păstreze bucuria doar pentru ea și le-a povestit acestora cu lux de amănunte ceea ce i s-a întâmplat, pe contul ei oficial de Instagram.

Ce surpriză i-a fost pregătită Andreei Antonescu

În urmă cu două zile, Andreea Antonescu a născut, iar vestea cea mare nu a păstrat-o doar pentru ea, ci le-a vorbit fanilor despre asta, la scurt timp după ce și-a revenit. Nu îi vine să creadă cât de repede au trecut cele nouă luni de sarcină și nici faptul că își ține, în sfârșit, cea de-a două fiică în brațe. Vedeta se simte extrem de bine și chiar a reușit să se ridice din pat, la doar câteva ore după aceea, fiind de părere că lucrul acesta li se datorează mai ales medicilor și asistentelor care s-au ocupat de sarcina ei.

După ce le-a spus oamenillor că este foarte bine din toate punctele de vedere și după ce a făcut două postări în care a vorbit despre minunea care a venit pe lume, declarațiile au continuat. Andreea Antonescu a povestit faptul că a născut o fetiță de nota 10, foarte cuminte și foarte drăgălașă. Din punctul de vedere al mamei sale, este perfectă și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru toate lucurile bune care i se întâmplă, dar mai ales pentru fiicele sale pe care le iubește la fel de mult.

Nu există fericire mai mare decât cea pe care a simțit-o în urmă cu doar câteva ore și nimic nu se compară cu emoțiile pe care le-a avut și din cauza cărora i-a crescut tensiunea la 18, ea nefiind de regulă o persoană care se confruntă cu astfel de probleme. Și-a dorit să își vadă copilul, să fie sănătoasă, dar ceea ce a dat-o cel mai tare peste cap a fost surpriza pe care fiica ei cea mare, Sienna, dar și mama acesteia i-au pregătit-o. Ele au mers să o viziteze la spital, venind în țară special pentru acest moment important, iar Andreea Antonescu a rămas mască și a recunoscut că a trăit fericirea supremă.

Sursa foto (c): Andreea Antonescu/InstaStory

„Am născut o fetiță de nota 10, este o superbitate, este atât de drăgălașă și de cuminte, este perfectă, mai am o fetiță perfectă! Mulțumesc lui Dumnezeu, nu știu ce am făcut bine în viața asta de am copii așa de perfecți.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Este cea mai mare bucurie, cea mai mare fericire și voi părinții mă înțelegeți. Pe lângă asta, ieri am mai trecut prin niște emoții foarte mari, pentru că am avut parte de o surpriză pe care nu am bănuit-o și nu m-am așteptat o secundă, ce a determinat să-mi crească tensiunea la 18. Eu nu am probleme cu tensiunea și nu am avut niciodată în viața mea, dar emoția pentru că am născut și voiam să o văd pe bebelina și înainte de toate mi-am dorit să fiu sănătoasă și surpriza care a urmat, pe care n-am bănuit-o o secundă, efectiv m-a copleșit.

Mi-am dat seama că sunt un om fericit, am trăit fericirea supremă ieri. Mă simt foarte bine, azi m-am și dat jos din pat. Vă las în story-ul următor o poză să înțelegeți de ce surpriză am avut parte”, a povestit Andreea Antonescu, la Story.

Citeste si:
Ziua de 2 iulie, una tristă pentru Andreea Antonescu. Artista a...
Ziua de 2 iulie, una tristă...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.