Oana Roman și Marius Elisei vor împlini 10 ani de relație, iar fiica lui Petre Roman a dat o serie de declarații în acest sensl. Vedeta a vorbit despre partenerul ei de viață pe care îl iubește enorm, alături de care are un copil și alături de care a trecut prin multe în tot acest timp.

Oana Roman și Marius Elisei, 10 ani de relație

Oana Roman și Marius Elisei s-au cunoscut în urmă cu aproape 10 ani, iar de atunci și până acum s-au întâmplat extrem de multe lucruri în viața lor atât bune, cât și rele. Nu mai este un secret pentru nimeni nici faptul că în ciuda iubirii pe care aceștia și-o poartă, au divorțat. Acum, cei doi sunt împreună, locuiesc împreună și se ocupă de creșterea copilului lor. Isa a fost cea mai fericită, când părinții lor au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt și au decis să se împace, deoarece îi iubește pe fiecare în egală măsură.

Oana Roman le-a făcut, în urmă cu doar câteva ore, o serie de dezvăluiri fanilor ei din mediul online despre partenerul ei de viață. Ea și Marius Elisei vor împlini 10 ani de când s-au cunoscut, pe data de 13 ianuarie, iar în tot acest timp, cei doi îndrăgostiți au avut parte de multe momentr frumoase, dar și prin unele care i-au pus serios la încercare și care le-au pus bețe în roate. După cum a povestit chiar fiica lui Petre Roman, în viața lor nu au fost numai momente roz, dar cel mai important este faptul că au reușit să treacă peste ele și să se bucure de relația lor în continuare, alături de fiica acestora, Isa. Pentru ea, este foarte important și că sunt sănătoși, chiar dacă nu au făcut averi în cei 10 ani.


La un moment dat, partenera de viață a lui Marius Elisei, le-a spus fanilor ei și care este cea mai mare dorință pe care o are de Crăciun, nefiind vorba despre lucruri materiale. Ei bine, Oana Roman vrea să le fie bine, să fie împliniți din toate punctele de vedere și, de asemenea, ca toate visurile lor să devină realitate. Speră la un an mai bun, la fel ca multe alte persoane care o urmăresc și care o apreciază.

''Pe 13 ianuarie se vor împlini 10 ani de când ne am cunoscut! A fost frumos dar și greu. La nimeni nu e niciodată totul roz mereu. Suntem sănătoși și avem un copil reușit. N-am făcut averi dar trăim decent! Sper ca ce e mai bun de abia de acum sa urmeze.

E dorinta mea de Crăciun, sa urmeze mult bine și multă împlinire și sa ne vedem visele realitate. Sa fie un an care sa ne aducă numai bine.'', a transmis Oana Roman, pe social media.

Citeste si:
Ianis Hagi și Elena, un Crăciun special. Au devenit soț și soție:...
Ianis Hagi și Elena, un...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.