Anamaria Prodan își dorește să devină bunică, în viitorul apropiat. De asemenea, vrea un bărbat adevărat care să facă parte din viața sa și care să o merite în adevăratul sens al cuvântului, pentru că în rest are tot ceea ce și-ar putea dori o femeie la 50 de ani.

Anamaria Prodan vrea nepoți

Pe data de 17 decembrie, Anamaria Prodan împlinește frumoasa vârstă de 50 de ani, iar o asemenea zi nu ar fi avut cum să treacă neobservată atât de ușor. Astfel, impresara a dat o petrecere de zile mari în cinstea ei la care au luat parte sute de invitați și unde toată lumea s-a simțit de minune. Când a venit vorba de lucruri materiale, nu a existat nimic ce vedeta să își dorească în mod special. Nu vrea decât să întâlnească un bărbat potrivit pentru ea din toate punctele de vedere, dar și nepoți.

Într-un interviu pe care fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf l-a acordat în seara petrecerii, a mărturisit că își dorește enorm nepoți, deși niciunul dintre copiii săi nu se grăbește în acest sens. Se simte un om împlinit, fiind în același timp mândră de copiii ei care au rămas alături de aceasta, indiferent de situație. Își mai dorește doar să îi vadă așezați la casele lor și să aibă nepoți pe care să îi plimbe prin toată lumea. Anamaria Prodan este conștientă că lucrul acesta nu se va întâmpla atât de repede, dar așteaptă ca visul ei să devină realitate.

„Mă simt un om împlinit. Sunt mândră de copiii mei, sunt fericită că-i am lângă mine. Aștept să-mi cresc nepoții, să-i văd la casele lor. Visul vieții mele este să-mi duc nepoții peste tot, să-i plimb prin toată lumea. Dacă te uiți așa la fiecare, zici că nu, încă nu. Una e sportivă, alta e artist, Bebe e fotbalist și e încă mic. Nu știu, dar eu îi aștept.”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a vorbit și ea despre femeia care a adus-o pe lume și i-a urat tot ceea ce este mai bun pe lume, să fie frumoasă și sănătoasă și să aibă o viață lungă alături de ea și de frații săi. De asemenea, ea a spus și care sunt cele mai importante lucruri pe care le-a învățat de la mama sa, iar unul dintre cele mai importante este acela de a fi independentă ca femeie, să nu depinzi de mine. Tot de la Anamaria Prodan a învățat că nu este în regulă să lase pe nimeni să îi spună cum anume ar trebui să se îmbrace, să se poarte sau să vorbească.

Citeste si:
Gabriela Cristea, despre sacrificiile pe care le face pentru...
Gabriela Cristea, despre...

„Am învățat foarte multe. Să fii independentă, să nu ai nevoie de nimeni lângă tine, să înveți să - mai ales ca femeie - să nu depinzi de nimeni. Să nu lași pe nimeni să zică cum să te îmbraci, cum să vorbești. Să faci ce vrei tu.”, a declarat fiica Anamariei Prodan, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Decembrie 2022 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.