Anamaria Prodan va da o petrecere de zile mari de ziua sa, la care vor lua parte sute de persoane și unde și-a propus să se distreze așa cum știe ea mai bine pe toată perioada nopții. De asemenea, a menționat care este este singurul cadou pe care și-l dorește.

Anamaria Prodan, despre petrecerea de ziua sa

Anamaria Prodan a avut parte de un care a pus-o serios la încercare din multe puncte de vedere, dar a reușit de fiecare dată să demonstreze faptul că este o femeie puternică și a rezistat tuturor provocărilor cu brio. A învățat extrem de multe lucruri, și-a pus mereu familia pe primul loc și a muncit, dar a venit vremea să se liniștească o vreme, mai ales că se apropie ziua sa de naștere pe care și-a propus să o sărbătorească așa cum se cuvine alături de oamenii pe care i-a invitat.

Ziua de 17 decembrie va fi una specială pentru Anamaria Prodan, pentru că va împlini frumoasa vârstă de 50 de ani și luând în calcul faptul că are tot ceea ce și-ar fi putut dori o femeie de vârsta sa vreodată, a fost întrebată totuși ce anume ar dori să primească în ziua aniversării sale. Spre surprinderea tuturor, impresara a mărturisit că vrea ca de ziua ei să aibă alături de ea un bărbat adevărat, pentru că în rest are tot ceea ce îi trebuie. Banii și-i face de una singură, are case, mașini și bijuterii, ceea ce înseamnă că nu își dorește, în mod special, lucruri materiale.

„Mi-aș dori… singurul lucru de pe pământul ăsta, să am alături de mine un bărbat! Dar un bărbat adevărat. Asta este ceea ce îmi doresc eu! În rest am de toate. Fac bani singură, am mașini, am case, am bani, am bijuterii. Am tot ce vreau! Vreau un bărbat adevărat!”, a declarat Anamaria Prodan, în podcast-ul moderat de Viorel Grigoriu.

Având în vedere că au mai rămas doar două zile până când va împlini vârsta de 50 de ani, impresara a pregătit o petrecere de zile mari în cinstea sa, la care vor lua parte în jur de 300 de persoane. Fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf își dorește să aibă parte de un eveniment unde lumea să se distreze pe muzică lăutărească, pe manele, dar și pe alte genuri cunoscute. De regulă, vedeta cântă la toate petrecerile și nu va renunța la acest obicei nici măcar de ziua sa.

Citeste si:
Cum să organizezi o petrecere minunată pentru majoratul copilului
Cum să organizezi o petrecere...

„Va fi cu lăutari, păi, sunt româncă. Lăutari, muzică lăutărească, manele, de toate. Am zis că facem un spectacol adevărat de muzică românească. Eu cânt la toate petrecerile!”, a mai zis impresara.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.